Libnet.ro
UNICEF

11:30

Romania urmareste indeaproape apararea intereselor romanilor din Marea Britanie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Romania urmareste indeaproape apararea intereselor romanilor din Marea Britanie

Ministrul delegat pentru Relatiile cu Romanii de Pretutindeni, Maria Ligor, a aratat, cu ocazia vizitei pe care o efectueaza in Marea Britanie, ca Romania urmareste indeaproape apararea intereselor romanilor din aceasta tara si a solicitat cooperarea autoritatilor britanice in vederea sanctionarii oricaror acte care ar putea fi considerate discriminatorii sau xenofobe la adresa cetatenilor europeni sau altor straini aflati in Regatul Unit. continuă pe Ziarul Bursa

Maria Ligor: Romania urmareste indeaproape apararea intereselor romanilor din Marea Britanie

Ministrul delegat pentru Relatiile cu Romanii de Pretutindeni, Maria Ligor, a aratat, cu ocazia vizitei pe care o efectueaza in Marea Britanie, ca Romania urmareste indeaproape apararea intereselor romanilor din aceasta tara si a solicitat cooperarea autoritatilor britanice in vederea sanctionarii oricaror acte care ar putea fi considerate discriminatorii sau xenofobe la adresa cetatenilor europeni sau altor straini aflati in Regatul Unit.

BREXIT. Ministrul Maria Ligor merge sa verifice situatia romanilor din Marea Britanie

Ministrul delegat pentru Relatiile cu Romanii de Pretutindeni, Maria Ligor, va efectua joi si vineri o vizita in Regatul Unit al Marii Britanii si al Irlandei de Nord, pentru a se intalni cu oficiali britanici si cu reprezentanti ai comunitatii romanesti.

Guvernul de la Londra se asteapta ca statutul cetatenilor UE din Marea Britanie sa fie protejat

Guvernul de la Londra se asteapta ca statutul legal al cetatenilor UE din Marea Britanie si cel al cetatenilor britanici din alte state membre UE sa fie protejat odata cu intrarea in vigoare a articolului 50 din Tratatul de la Lisabona, precizeaza Ministerul britanic al Afacerilor Externe, prin intermediul unui comunicat de presa.

Beijingul nu vrea sa renunte la zonele disputate din Marea Chinei de Sud. Ce masuri ar putea lua

China ar putea construi platforme maritime pentru centrale nucleare, in Marea Chinei de Sud, ceea ce ar incalca decizia Curtii Permanente de Arbitraj de la Haga, care a dat castig de cauza Manilei, in disputa cu Beijingul, precizand ca revendicarile in aceasta zona nu au fundamente juridice.

Nu faceti din Marea Chinei de Est leaganul unui razboi

China a avertizat miercuri asupra riscurilor aparitiei de conflicte in Marea Chinei de Est si a amenintat ca va crea o zona de aparare aeriana, dupa decizia Curtii Permanente de Arbitraj de la Haga care considera fara nicio baza reala revendicarile teritoriale ale Beijingului asupra acestei regiuni strategice, scrie AFP.

Beijingul afirma ca decizia Curtii de la Haga este o hartie buna de aruncat: Nu faceti din marea Chinei de Est leaganul unui razboi

China a avertizat miercuri asupra riscurilor aparitiei de conflicte in marea Chinei de Est si a amenintat ca va crea o zona de aparare aeriana, dupa decizia Curtii Permanente de Arbitraj de la Haga care considera fara nicio baza reala revendicarile teritoriale ale Beijingului asupra acestei regiuni strategice, scrie AFP.

China va ignora o decizie a Tribunalului de la Haga: Instanta a decis in favoarea Filipinelor intr-un caz privind insule din Marea Chinei de Sud

China a cauzat daune iremediabile ecosistemului din Insulele Spratly si a incalcat drepturile suverane ale Filipinelor, sustine Curtea Permanenta de Arbitraj de la Haga. Autoritatile de la Beijing au.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2349 seconds )