Libnet.ro
UNICEF

01:05

Romania in vremea coronavirusului: o analiza a raportului de tara al Comisiei Europene

Hotnews Hotnews,
 Romania in vremea coronavirusului: o analiza a raportului de tara al Comisiei Europene

Suntem in furtuna. O furtuna care nu pare sa se incheie curand, ba chiar da semne sa se inrautateasca. Corabia statului roman trebuie sa faca fata acestei furtuni. Pentru a sti la ce ne putem astepta, trebuie sa intelegem in primul rand cu ce am intrat in furtuna. in ce stare era corabia numita Romania cand primele cazuri de COVID-19 apareau la orizont? La sfarsitul lunii februarie, Comisia Europeana a publicat un Raport de tara privind Romania, in cadrul Semestrului European. continuă pe Hotnews

Cum arata un tur virtual prin muzeele din tara. Peste 60 de destinatii disponibile online in vremea coronavirusului

Muzeele din Romania pun la dispozitie tururi virtuale cu ajutorul realitatii augmentate si al imaginilor panoramice, a anuntat, marti, Ministerul Culturii, intr-o postare pe Facebook.

Alegeri in vremea coronavirusului Francezii voteaza in scrutinul local, desi tara este aproape inchisa

Tara este aproape inchisa, dar francezii au inceput totusi sa voteze, duminica dimineata, in primul tur al alegerilor municipale, cu o miza eclipsata de epidemia de coronavirus, relateaza AFP, citata de Agerpres. Marea Britanie a anuntat ca va amana alegerile locale. Marea Britanie a anuntat ca va amana alegerile locale, iar Polonia nu exclude amanarea scrutinului prezidential care ar urma sa aiba loc in mai.

FOTO VIDEO Cumparaturi in vremea coronavirusului: cum ii facem pe bunici sa stea acasa. Experimentul Adevarul la Cluj

Daca te uiti pe geam, vezi doar batrani care se plimba, a constatat unul dintre voluntarii initiativei civice Va ajutam din Cluj, care are ca scop evitarea raspandirii coronavirusului la persoanele in varsta. Acelasi lucru l-au constatat si reporterii Adevarul la o scurta iesire in oras. Psihologul Daniel David ne-a explicat cum putem sa tinem persoanele in varsta acasa.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2344 seconds )