Libnet.ro
UNICEF

01:05

Romanii care isi vor denunta vecinii la Fisc ar putea fi recompensati financiar

Antena3 Antena3,
Romanii care isi vor denunta vecinii la Fisc ar putea fi recompensati financiar

Fiscul vrea sa premieze turnatorii la Fisc, dupa modelul suedez. Romanii care vor transmite Fiscului informatii privind fapte de evaziune ale unor persoane sau companii ar putea primi stimulente fiscale sau. continuă pe Antena3

Romanii care dau informatii Fiscului despre persoane sau firme ar putea fi recompensati ...

Romanii care vor transmite Fiscului informatii privind fapte de evaziune ale unor persoane sau companii ar putea primi stimulente fiscale sau facilitati, asa cum se intampla si in alte state, a declarat secretarul de stat in MFP Liviu Voinea, care va studia legislatia denuntatorului din Suedia, potrivit Mediafax. In Suedia vom analiza si sistemul denuntatorului, care functioneaza de ani buni acolo si ar putea fi implementat si la noi, a declarat Voinea. Oficialul MFP a aratat ca in Suedia .

Romanii care dau informatii Fiscului ar putea fi recompensati

Romanii care vor transmite Fiscului informatii privind fapte de evaziune ale unor persoane sau companii ar putea primi stimulente fiscale sau facilitati, asa cum se intampla si in alte state, a declarat secretarul de stat in MFP Liviu Voinea, care va.

Romanii care dau informatii Fiscului despre persoane sau firme ar putea fi recompensati financiar. Oamenii stiu cel mai bine situatia vecinilor - Liviu Voinea

Romanii care vor transmite Fiscului informatii privind fapte de evaziune ale unor persoane sau companii ar putea primi stimulente fiscale sau facilitati, asa cum se intampla si in alte state, a declarat joi secretarul de stat in MFP Liviu Voinea, care va studia legislatia denuntatorului din Suedia, potrivit agentiei Mediafax.

Romanii care ofera informatii Fiscului despre persoane sau firme ar putea fi recompensati financiar

Secretarul de stat in ministerul Finantelor Liviu Voinea a anutat, joi, ca romanii care informeaza Fiscul cu privire la fapte de evaziune ale unor persoane sau companii ar putea primi stimulente sau facilitati.

A fost prima doamna a celui mai puternic stat din Europa, iar acum e intr-o ipostaza scandaloasa. Femeia care isi neaga trecutul

Google a fost dat in judecata de fosta prima doamna a Germaniei, Bettina Wulff, care afirma ca celebrul motor de cautare pe internet creat de gigantul american difuzeaza informatii false despre trecutul ei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )