Libnet.ro
UNICEF

22:00

Romarm a primit peste 13,5 milioane lei pentru derularea unor investitii la filialele sale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Romarm a primit peste 13,5 milioane lei pentru derularea unor investitii la filialele sale

Compania Nationala Romarm a primit peste 13,5 milioane lei de la bugetul de stat pentru derularea unor investitii la filialele sale, se arata intr-un comunicat de presa al Ministerului Economiei. continuă pe Ziarul Bursa

BCR obtine fonduri suplimentare de 88 milioane lei pentru programul Prima Casa

Banca Comerciala Romana BCR) a obtinut o suplimentare a plafonului de garantare aferent programului Prima Casa de 88,6 milioane lei, permitand bancii sa acorde un volum de credite de aproximativ 177 milioane lei.

SNR, operatorul care transmite posturile publice de radio si televiziune, a inregistrat anul trecut o pierdere de 16 ori mai mare decat in 2014: Peste 6,3 milioane euro

Societatea Nationala de Radiocomunicatii SNR/Radiocom), operatorul national care transmite posturile publice de radio si televiziune, a inregistrat anul trecut o pierdere neta de peste 28,2 milioane lei peste 6,3 milioane de euro), de 16 ori mai mare decat in 2014, cand pierderea neta a fost de peste 1,7 milioane lei, arata datele afisate la Ministerul de Finante. Cifra de afaceri a fost de peste 280,6 milioane lei in 2015, in scadere cu 15,3% fata de anul anterior.

Posta Romana a revenit pe pierdere in 2015: Peste 7,4 milioane de euro. Personalul s-a redus cu peste 400 de angajati

Posta Romana a revenit pe pierderi anul trecut, dupa ce in 2014 realizase primul profit net dupa 5 ani de pierderi. Mai exact, operatorul postal a raportat o cifra de afaceri de 1,07 miliarde lei peste 242,6 milioane euro), in scadere cu 4,1% fata de 2014, si o pierdere neta de 33. 586 lei peste 7,4 milioane euro), fata de un profit net de 22. 152 lei peste 5 milioane euro) in 2014. In aceeasi perioada de referinta, numarul mediu de angajati din Posta Romana a scazut cu 426 angajati.

BCR va putea da credite de inca 177 de milioane de lei prin Prima Casa, dupa suplimentarea plafonului

Banca Comerciala Romana va mai putea acorda credite ipotecare prin programul Prima Casa in valoare de circa 177 milioane lei, dupa ce i-au fost alocate fonduri suplimentare pentru garantii de 88,6 milioane lei, din transa de 500 milioane lei aprobata de Ministerul Finantelor.

BCR a obtinut o suplimentare de 88,6 milioane lei a plafonului de garantare pentru Prima Casa

Banca Comerciala Romana BCR) a obtinut o suplimentare de 88,6 milioane lei a plafonului de garantare aferent programului Prima Casa, permitand bancii sa acorde un volum de credite de aproximativ 177 milioane lei, se arata intr-un comunicat al institutiei trimis redactiei.

500 de milioane lei alocate temporar pentru programe finantate din fonduri europene

Guvernul a aprobat, prin Hotarare, alocarea temporara a sumei de 500 de milioane lei in scopul asigurarii necesarului de finantare, pentru aceasta luna, a programelor operationale finantate din fonduri structurale in cadrul Obiectivului Convergenta. Fondurile provin din venituri din privatizare a sumei, potrivit unui comunicat.

BCR a obtinut o suplimentare a plafonului de garantare aferent programului Prima Casa de 88,6 milioane lei

Banca Comerciala Romana BCR) a obtinut o suplimentare a plafonului de garantare aferent programului Prima Casa de 88,6 milioane lei, permitand bancii sa acorde un volum de credite de aproximativ 177 milioane lei, au transmis vineri reprezentantii bancii. Plafonul alocat Bancii Comerciale Romane va solutiona prioritar solicitarile existente aprobate atat din punct de vedere financiar cat si al garantiei. Solicitarile de garantie si dosarele in analiza care nu au aprobare finala, isi vor continua fluxul de procesare pana la epuizarea totala a plafonului existent.

Vaslui: Un pod de peste 500.000 de lei a fost luat de ape in doar cateva minute. Ce s-a descoperit in urma controalelor la fata locului

Un pod din Vaslui in care s-a investit peste 500. 000 de lei a fost luat de ape in doar cateva minute. Podul de peste raul Racova, din satul Brosteni, comuna Ivanesti, judetul Vaslui a fost.

Buzdugan si Morar, amendati de Consiliul pentru Combaterea Discriminarii cu cate 5.000 lei pentru glumele rasiste la adresa fotbalistilor din nationala congoleza

Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii CNCD) a decis sanctionarea realizatorilor postului Radio Zu Daniel Buzdugan si Mihai Morar cu amenzi contraventionale de cate 5. 000 lei pentru seria de glume rasiste pe care le-au facut cu ocazia meciului de fotbal Romania - Congo, aratand ca, prin declaratiile in cauza, cei doi au creat o atmosfera ostila, degradanta, umilitoare la adresa persoanelor de culoare.

Iasi: Un medic-sef de laborator, acuzat ca lua mita cate 600 de lei pentru o investigatie RMN. Barbatul a fost retinut (VIDEO)

Investigatii RMN pe bani grei la Spitalul Nicolae Oblu din Iasi. Medicul-sef de laborator a fost retinut pentru ca lua sute de lei spaga pentru aceasta analiza, informeaza B1 TV. Procurorii.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )