Libnet.ro
UNICEF

01:05

Romslot: Piata de sloturi din tara noastra se mentine constanta

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Romslot: Piata de sloturi din tara noastra se mentine constanta

Stabilizarea cererii si a ofertei din piata si modificarile legislative ce se preconizeaza a fi adoptate in urmatoarea perioada au condus la o mentinere a pietei de sloturi din tara noastra la acelasi nivel fata de perioada similara a anului anterior. continuă pe Ziarul Bursa

Lenovo a devenit cel mai mare furnizor de PC-uri din tara noastra

Lenovo a urcat pe prima pozitie in clasamentul furnizorilor de PC-uri din tara noastra, la finele lunii iunie, cu o cota de piata de 19,6%, au anuntat, recent, reprezentantii companiei. in aceeasi perioada a anului trecut, cota Lenovo pe piata locala era de 10,9%.

Romslot: Piata de sloturi din Romania s-a echilibrat

Stabilizarea cererii si a ofertei din piata si modificarile legislative ce se preconizeaza a fi adoptate in urmatoarea perioada au condus la o mentinere a pietei de sloturi din Romania la acelasi nivel fata de perioada similara a anului anterior, sunt.

HP va muta 50 de locuri de munca din Slovacia in tara noastra

Hewlett-Packard HP) va muta 50 de locuri de munca din Slovacia in tara noastra, in cautarea unor costuri mai reduse cu salariile, conform presei internationale.

Primaria Caransebes, prima din tara care va avea in dotare drone agreate de NATO

Primaria Caransebes va fi prima din tara care va avea in dotare drone agreate de NATO. Primaria va cumpara trei drone a cate 90. 000 de euro bucata, care pot urca la 2. 000 de metri altitudine si pot vedea si pe.

Ploile pun stapanire pe majoritatea zonelor din tara. Care sunt regiunile vizate

Vremea incepe sa se schimbe. Ploile vor pune stapanire pe majoritatea zonelor din tara. Vedeti, in videoul de mai jos, care sunt regiunile vizate. Astazi, statiunea Harghita Bai a trecut pentru doua ore, de.

Romslot: In Romania sunt aproape 55.000 de aparate pentru pacanele

Stabilizarea cererii si a ofertei si modificarile legislative care ar putea fi adoptate in urmatoarea perioada au condus la o mentinere a pietei de sloturi din Romania la acelasi nivel fata de 2012, potrivit unei analize ROMSLOT Asociatia.

Anuntul pe care specialistii l-au facut ACUM. in doua JUDETE din tara va fi PRAPAD

Meteorologii prognozeaza, pentru urmatoarele doua saptamani, o racire a vremii in majoritatea zonelor tarii, iar maximele termice nu vor mai depasi 25 de grade Celsius, incepand din 29 august pana pe 8.

Anuntul pe care specialistii l-au facut ACUM. Vezi zonele din tara care sunt vizate

Meteorologii prognozeaza, pentru urmatoarele doua saptamani, o racire a vremii in majoritatea zonelor tarii, iar maximele termice nu vor mai depasi 25 de grade Celsius, incepand din 29 august pana pe 8.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )