Libnet.ro
UNICEF

13:30

Ronaldo este refacut si pregatit pentru Cupa Mondiala

Online Sport Online Sport,
Ronaldo este refacut si pregatit pentru Cupa Mondiala

Cristiano Ronaldo este refacut si a revenit cu brio in nationala Portugaliei la amicalul pe care lusitanii l-au castigat in fata Irlandei. continuă pe Online Sport

Dilma Rousseff: Brazilia este pregatita pentru Cupa Mondiala

Brazilia este pregatita pentru Cupa Mondiala, sustine presedintele tarii, Dilma Rousseff, indemnandu-si in acelasi timp compatriotii sa ramana optimisti in privinta succesului.

Schimbari de ultim moment in loturile Columbiei si Ecuadorului pentru Cupa Mondiala

Selectionerul Columbiei, Jose Pekerman, si cel al Ecuadorului, Reinaldo Rueda, au fost obligati sa faca schimbari de ultim moment in loturile pentru Cupa Mondiala, din cauza unor accidentari. Astfel, in.

Brazilia este pregatita pentru Cupa Mondiala

Presedinta Braziliei, Dilma Rousseff, a trebuit sa faca o declaratie in care sa reafirme ca tara sa este gata atat pe teren cat si in afara acestuia sa gazduiasca in conditii optime Cupa Mondiala de Fotbal 2014, care incepe joi si tine pana pe 13 iulie. Cuvintele sale sunt asemantoare cu cele pe care Vladimir Putin a fost fortat sa le spuna din partea Rusiei, inainte de Jocurile Olimpice de la Sochi, atunci cand presa straina, la fel ca si acum in cazul Braziliei, incearca sa denigreze tarile din afara cartelului organizatoare ale unor competitii mondiale de anvergura.

Italia propune doua guri de foc teribile pentru Cupa Mondiala

Cu sase zile inaintea debutului la Cupa Mondiala impotriva Angliei, echipa Italiei si-a reglat tirul intr-un amical cu Fluminense, fosta campioana a Braziliei, in care cei doi atacanti au marcat nu mai putin de cinci goluri.

Top 5 aplicatii pentru Cupa Mondiala 2014

Mai sunt cateva zile pana pe 12 iunie, ziua in care incepe Campionatul Mondial, cel mai asteptat eveniment sportiv al anului. Dar, cu zeci de meciuri jucate in patru saptamani in 12 orase, sa-ti urmaresti echipa si jucatorii favoriti nu este o sarcina destul de usoara.

Nationala Argentinei a ajuns in Brazilia, pentru Cupa Mondiala. Masuri speciale la aeroport!

Prima reprezentativa a Argentinei a ajuns, luni seara, la Belo Horizonte, Brazilia, acolo unde va avea baza de pregatire pe parcursul Cupei Mondiale. Messi si compatriotii sai au fost ridicati cu un autocar, direct de pe pista aeroportului, fiind luate masuri speciale pentru primirea lotului argentinian.

Portugalia a invins Irlanda cu 5-1, intr-un amical disputat la New Jersey

Cristiano Ronaldo a depasit problemele medicale din ultima perioada si a revenit ca titular in nationala Portugaliei, care si-a incheiat pregatirile pentru Cupa Mondiala cu o victorie convingatoare. La New.

Cupa Mondiala 2014: Ronaldo si-ar putea pierde recordul de 15 goluri

Fostul fobalist Ronaldo detine recordul de goluri la editiile Cupa Mondiala, cu 15 reusite. Recordul sau se afla in pericol.

Stiati ca? Despre Brazilia, America de Sud si Cupa Mondiala

Este pentru a doua oara cand Brazilia gazduieste o Cupa Mondiala de Fotbal. Iata cateva lucruri interesante despre Brazilia, America de Sud si Cupa Mondiala de fotbal.

Cupa Mondiala-Top 10: Lucruri pe care trebuie sa le stii daca nu esti microbist

Milioane de fani din intreaga lume asteapta cu sufletul la gura startul Cupei Mondiale. Pasionatii stiu totul despre fotbal. Daca nu ai habar ce este Cupa Mondiala s ice inseamna ea pentru fontal si fotbalisti, atunci acest material este numai bun pentru tine.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )