Libnet.ro
UNICEF

15:00

Rosiile romanesti de Matca vor ajunge in Marea Britanie

Antena3 Antena3,
Rosiile romanesti de Matca vor ajunge in Marea Britanie

Vom avea din ce in ce in ce mai putine rosii romanesti pe masa. Producatorii din Matca, una dintre cele mai mari ferme de tomate din tara, sunt pe punctul de a incheia un contract de export, pe zece ani, cu o. continuă pe Antena3

Rosiile de Matca emigreaza in Marea Britanie.

In timp ce in pietele de la noi isi fac loc cu greu din cauza intermediarilor, peste Canalul Manecii trufandalele romanesti sunt la mare cautare. Sansa le surade producatorilor de rosii din comuna galateana Matca, pentru ca dupa ani de zile in care au tot incercat sa isi vanda rosiile, ca producatori, pe pietele din tara, dar s-au lovit de retelele de intermediari care deseori sunt protejate de functionari din primariile marilor orase, acum rosiile lor vor fi vandute in magazinele din Marea .

Marea Britanie si Canada vor avea misiuni diplomatice comune in strainatate.

Marea Britanie si Canada vor infiinta misiuni diplomatice comune in lume, va anunta in curand ministrul britanic de externe, William Hague, potrivit BBC, citat de Agerpres. Seful diplomatiei britanice va face publice detaliile acestei colaborari dupa intalnirea de luni, de la Ottawa, cu omologul sau canadian John Baird. Scopul este de a extinde prezenta diplomatica in locuri unde nici Londra si nici Ottawa nu au ambasade. Acestui aranjament privind misiunile diplomatice comune s-ar putea .

Marea Britanie: Extradarea islamistului Abu Hamza in Statele Unite este iminenta

Extradarea islamistului Abu Hamza in Statele Unite este iminenta, au anuntat autoritatile din Marea Britanie, dupa ce Curtea Europeana pentru Drepturile Omului CEDO) a respins ultima cale de recurs a acestuia, scrie AFP.

Marea Britanie, lovita de ploi torentiale: O femeie a murit si mai multe drumuri au fost inchise

Marea Britanie se confrunta in prezent cu o vreme vijelioasa, extrem de agresiva. in ultimele 24 de ore, mai multe locuinte din sud-vestul Angliei au fost inundate, strazile fiind rapid acoperite de ploaia care a.

Marea Britanie va acorda 1 miliard de lire sterline pentru infiintarea unei banci de stat care sa ajute IMM-urile

Marea Britanie a anuntat ca va aloca un miliard de lire sterline pentru a crea o noua banca de stat care va avea rolul de a ajuta interprinderile sa se finanteze, transmite AFP. Noua banca va ajuta astfel.

Masinile capabile sa se conduca singure vor ajunge mult mai sigure decat cele cu oameni la volan, crede Sergey Brin de la Google

In aproximativ cinci ani si oamenii de rand vor putea sa calatoreasca in masini capabile sa se conduca singure, iar aceste vehicule autonome vor ajunge in timp sa fie mult mai sigure decat cele conduse de oameni, crede Sergey Brin, unul dintre cei doi fondatori Google. Se va ajunge ca aceste masini sofisticate sa te lase in fata cladirii unde lucrezi si apoi se vor duce singure in parcare, insa pana atunci mai sunt de rezolvat multe probleme tehnice, admite Brin, citat de techhive. com.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )