Libnet.ro
UNICEF

17:00

Rovana Plumb a fost avizata de comisii pentru portofoliul Muncii.

România Liberă România Liberă,
Rovana Plumb a fost avizata de comisii pentru portofoliul Muncii.

Rovana Plumb a primit, marti, avizul favorabil al comisiilor parlamentare pentru a ocupa functia de ministru al Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si al Persoanelor Varstnice, fiind validata cu 34 de voturi pentru si 16 impotriva, informeaza Mediafax. Rovana Plumb a fost audiata de comisiile parlamentare pentru munca si protectie sociale si comisiile pentru egalitate de sanse. In timpul audierilor, Rovana Plumb a spus ca are ca prioritati modificarea legislatiei muncii, cresterea . continuă pe România Liberă

Aurelia Cristea, clujeanca propusa ministru delegat pentru Dialog Social, a fost avizata de comisii

Aurelia Cristea a primit, marti, avizul comisiilor parlamentare pentru a ocupa functia de ministru delegat pentru Dialog Social, fiind validata cu 30 de voturi pentru si 16 impotriva.

Rovana Plumb, validata la Ministerul Muncii: Pana in 2020, scoatem din saracie 580.000 de romani

Rovana Plumb, propusa ministru al Muncii, a declarat marti ca isi propune ca, pana la sfarsitul anului 2015, sa finalizeze angajamentul Romaniei luat pentru 2020, de a scoate din saracie 580. 000 de.

Rovana Plumb: Exista o perspectiva de indexare a pensiilor cu 4%

Rovana Plumb, propusa ministru al Muncii, a declarat marti, dupa audierea din comisiile parlamentare, ca doreste sa modifice Legea pensiilor si ca, in prezent, exista o perspectiva de indexare a punctului de pensie cu 4%.

Rovana Plumb: Pensiile ar putea creste cu 4%

Pensiile ar putea creste cu 4%, a declarat Rovana Plumb la comisia de munca. in momentul de fata, exista o perspectiva de indexare cu 4%, a precizat Rovana Plumb. Ea a mai spus ca, la proiectul de modificare a.

Ioana Petrescu a primit avizul comisiilor parlamentare pentru portofoliul Finantelor.

Ioana Petrescu, consilier al premierului Victor Ponta si nominalizata pentru preluarea functiei de ministru al Finantelor, a primit marti avizul comisiilor parlamentare reunite pentru buget, finante, banci, cu 23 de voturi pentru, 15 impotriva si doua abtineri, informeaza Mediafax. La finalul discutiilor, senatorii si deputatii PDL au protestat pentru ca ministrul nominalizat nu a raspuns la unele intrebari adresate de acestia si au cerut o sesiune de concluzii, propunere care a fost insa .

Gabriel Oprea, avizat de comisii pentru functia de ministru al Afacerilor Interne si vicepremier

Gabriel Oprea, propus ministru al Afacerilor Interne si vicepremier, a primit, marti, avizul pentru aceste functii din partea comisiilor parlamentare reunite. Oprea a fost validat cu 20 de voturi pentru, cinci.

Oprea, avizat de comisii pentru functia de ministru al Afacerilor Interne si vicepremier.

Gabriel Oprea, propus ministru al Afacerilor Interne si vicepremier, a primit, marti, avizul pentru aceste functii din partea comisiilor parlamentare reunite, fiind validat cu 20 de voturi pentru, cinci impotriva si patru abtineri, informeaza Mediafax. Oprea a fost audiat de comisiile pentru aparare, ordine public si siguranta nationala din Senat si Camera Deputatilor. La finalul audierilor, Gabriel Oprea a declarat ca nu si-a dorit sa fie ministru de Interne, insa a acceptat aceasta .

Oprea, avizat de comisii pentru functia de ministru al Afacerilor Interne si vicepremier: ...

La finalul audierilor, Gabriel Oprea a declarat ca nu si-a dorit sa fie ministru de Interne, insa a acceptat aceasta functie. Nu am dorit sa fiu ministru de Interne, dar, asa cum am facut si in alte locuri in care am fost pana acum, o sa-mi fac datoria, a spus Oprea. El a precizat ca este o perioada economica dificila, insa isi doreste sa fie mai multi bani pentru echipamente si salariile angajatilor din structurile Ministerului Afacerilor Interne. Angajatii MAI sunt oameni .

Razvan Cotovelea, avizat in comisii pentru ministru al Societatii Informationale.

Razvan Cotovelea, propus ministru al Societatii Informationale, a primit, marti, avizul favorabil al comisiilor parlamentare de specialitate, inregistrandu-se doar 4 voturi impotriva, informeaza Mediafax. Avem salariul mediu in minister putin peste 1. 400 de lei, este inacceptabil. ) Din punctul meu de vedere, va trebui in perioada imediat urmatoare sa vedem in ce masura exista posibilitatea ca pentru anul viitor sa venim cu acea lege de salarizare unica. De asemenea, va trebui sa vedem .

Adriana Pana, validata in Comisii pentru functia de ministru delegat pentru Ape si Paduri.

Adriana Doina Pana, propusa pentru postul de ministru delegat pentru Ape si Paduri, a primit, marti, aviz favorabil din partea Comisiilor de agricultura ale Parlamentului, cu 27 de voturi pentru si 14 impotriva, apartinand PNL si PDL, informeaza Mediafax. Reprezentantii PNL si PDL au anuntat, la sedinta Comisiilor de agricultura, ca voteaza impotriva. Liberalul Nini Sapunaru i-a spus Adrianei Pana ca ministerul pe care aceasta il va conduce, daca va fi ministru, este incontrolabil.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2255 seconds )