Libnet.ro
UNICEF

15:00

Roxana Minzatu, noul presedinte al Agentiei pentru Achizitii Publice

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Roxana Minzatu, noul presedinte al Agentiei pentru Achizitii Publice

Roxana Minzatu, fost secretar de stat in Ministerul Fondurilor Europene, a fost numita in functia de presedinte al Agentiei Nationale pentru Achizitii Publice, ea inlocuindu-l pe Bogdan-Paul Dobrin. continuă pe Ziarul Bursa

Roxana Minzatu, fost secretar de stat in MFE, numita presedinte al Agentiei pentru Achizitii Publice

Roxana Minzatu, fost secretar de stat in Ministerul Fondurilor Europene, a fost numita in functia de presedinte al Agentiei Nationale pentru Achizitii Publice, ea inlocuindu-l pe Bogdan-Paul Dobrin.

Guvernul pregateste REFORMA sistemului de achizitii publice

Victor Ponta sustine ca luni va prezenta plenului Camerei Deputatilor, inainte de a trimite oficial la Parlament, reforma sistemului de achizitii publice. Proiectele de modificare a Legii privind achizitiile publice au fost supuse dezbaterii publice pana la 31 august.

Adrian Paunescu, noul presedinte la TSD Targoviste. Va astept oricand alaturi de mine si echipa mea

Consilierul municipal, Andrei Paunescu, este noul presedinte al TSD Targoviste. El a reusit sa obtina 218 voturi, din 451 posibile. Alaturi de noul lider alegandu-se in conducerea TSD 12 vicepresedinti, un secretar si 10 membri.

CSM solicita urgentarea infiintarii Agentiei pentru recuperarea prejudiciilor constatate prin hotarari judecatoresti

Sectia pentru judecatori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat astazi transmiterea unei solicitari publice catre Parlamentul Romaniei cu privire la necesitatea urgentarii procedurii pentru adoptarea legii privind Agentia pentru recuperarea prejudiciilor constatate prin hotarari judecatoresti, se arata intr-un comunicat al CSM publicat pe site-ul institutiei.

Cum va actiona noul presedinte al SUA in politica externa

E imposibil de stiut pe cine vor alege americanii sa le fie urmatorul presedinte. Dar e sigur ca alegerea va avea consecinte profunde, de bine si de rau, pentru intreaga lume. Urmatorul presedinte va mosteni o lume intr-o dezordine considerabila. Ce va alege sa faca sau cum va alege sa o faca va conta foarte mult pentru oamenii de pretutindeni.

Maestrul Zubin Mehta, noul presedinte onoric al Festivalului Enescu

Maestrul Zubin Mehta a anuntat astazi intr-o declaratie de presa ca a acceptat invitatia de a fi Presedintele Onorific al Festivalului International George Enescu pentru editia din 2017. Invitatia a venit la.

Sache Niculaescu, noul presedinte al pensionarilor din PSD Dambovita

Delegatii la Conferinta Extraordinara a Pensionarilor din PSD Dambovita si-au ales, cu majoritatea voturilor valabil exprimate, componenta noii conduceri. Astfel, presedinte este prof. univ. dr. Sache Niculaescu. Alaturi de el au mai fost alesi cinci vicepresedinti, un secretar si 12 membri.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )