Libnet.ro
UNICEF

17:00

Sache Niculaescu, noul presedinte al pensionarilor din PSD Dambovita

Adevărul Adevărul,
Sache Niculaescu, noul presedinte al pensionarilor din PSD Dambovita

Delegatii la Conferinta Extraordinara a Pensionarilor din PSD Dambovita si-au ales, cu majoritatea voturilor valabil exprimate, componenta noii conduceri. Astfel, presedinte este prof. univ. dr. Sache Niculaescu. Alaturi de el au mai fost alesi cinci vicepresedinti, un secretar si 12 membri. continuă pe Adevărul

Adrian Paunescu, noul presedinte la TSD Targoviste. Va astept oricand alaturi de mine si echipa mea

Consilierul municipal, Andrei Paunescu, este noul presedinte al TSD Targoviste. El a reusit sa obtina 218 voturi, din 451 posibile. Alaturi de noul lider alegandu-se in conducerea TSD 12 vicepresedinti, un secretar si 10 membri.

Mihai Fifor, despre schimbarile din PSD: Liviu Dragnea nu impune nimic

Mihai Fifor, noul lider al senatorilor din PSD, a declarat, luni, pentru PSnews. ro, ca presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, nu impune nimic, facand referire la zvonurile potrivit carora acesta ar.

Trocul penalilor din PSD pe seama Curtii de conturi

Pentru a controla grupul PSD din Senat, Liviu Dragnea a dat unda verde pentru mutarea lui Ilie Sarbu, socrul premierului Ponta, la Curtea de Conturi. Reasezarea raporturilor de forte din PSD l-a determinat pe Dragnea sa ignore problemele penale si controversele din jurul persoanei lui Sarbu.

Maestrul Zubin Mehta, noul presedinte onoric al Festivalului Enescu

Maestrul Zubin Mehta a anuntat astazi intr-o declaratie de presa ca a acceptat invitatia de a fi Presedintele Onorific al Festivalului International George Enescu pentru editia din 2017. Invitatia a venit la.

Ilie Sarbu se retrage din politica si va demisiona din PSD si din Senat. El va fi sustinut de partid pentru functia de vicepresedinte al Curtii de Conturi. Mihai Fifor este noul lider al grupului PSD din Senat, dupa retragerea lui Ilie Sarbu

Senatorul PSD Ilie Sarbu si-a anuntat, duminica seara, retragerea din politica, el urmand sa demisioneze atat din Senat, cat si din partid, potrivit Mediafax. Ilie Sarbu va fi sustinut de PSD pentru functia de vicepresedinte al Curtii de Conturi, potrivit unui anunt al presedintelui interimar al partidului, Liviu Dragnea, care a precizat ca decizia de retragere i-a apartinut lui Sarbu, care vrea sa renunte la politica. Mihai Fifor a fost ales, duminica, prin vot, de senatorii social-democrati, noul lider al grupului PSD din Senat, dupa retragerea lui Ilie Sarbu de la conducerea grupului. Ilie Sarbu: E greu de spus de ce renunt la politica dupa 23 de ani. Intotdeauna in politica se succed generatiile si am apreciat ca este un moment in care pot sa fac mai mult in alta parte. ) Din februarie se discuta, dar tot am ramas, avand Victor Ponta - n. red. ) nevoie, am reusit sa tin grupul compact. ) Acum lucrurile sunt pe fagasul lor normal, la Senat nu cred ca se poate intampla nimic, grupul e cladit foarte bine si stabil. Altfel nu plecam.

Alina Gorghiu, atac dur la adresa lui Liviu Dragnea. ii stim pe cei din PSD, stim ce le poate pielea

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, luni seara, ca PNL trebuie sa fie vigilent in relatia cu PSD si nu va mai cadea in capcana social-democratilor cu legea salarizarii, adaugand ca Liviu Dragnea are.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )