Libnet.ro
UNICEF

11:00

Rusanu, asteptat la DNA, in dosarul Carpatica - ASF.

România Liberă România Liberă,
Rusanu, asteptat la DNA, in dosarul Carpatica - ASF.

Presedintele Autoritatii pentru Supraveghere Financiara, Dan Radu Rusanu, este asteptat, marti, la DNA, pentru a da explicatii in dosarul Carpatica - ASF, in care este acuzat de complicitate la abuz in serviciu, conform Digi 24. Citeste si: MAFIA ASF. Rusanu, URMARIT penal pentru constituirea si sprijinirea unui grup infractional La sfarsitul saptamanii trecute, cand a fost chemat pentru a fi pus sub invinuire, a cerut un termen pentru a-si pregati apararea. Rusanu a intocmit documentele . continuă pe România Liberă

Presedintele ASF, audiat la DNA in dosarul Carpatica

Presedintele ASF, Dan RaduRusanu, se afla la audieri la sediul DNA, marti, unde este chestionat in dosarulCarpatica. Presedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara este cercetat in acest.

EXCLUSIV Sangele artificial, proiectul de Nobel al cercetatorilor clujeni, pus sub semnul intrebarii de Presedintele Autoritatii Nationale pentru Cercetare

De aproape trei luni, echipa condusa de cercetatorul clujean Radu Silaghi-Dumitrescu a ramas fara niciun leu pentru proiectul sangelui artificial, inventie cu potential de Nobel care poate revolutiona medicina. Presedintele Autoritatii pentru Cercetare, Tudor Prisecaru, a declarat pentru Adevarul nu putem spune ca e de interes national, poate un proiect privind Delta Dunarii e mai important. Ca sa fie finantat trebuie sa intre in competitie.

De la dosarul Carpatica si pana la scandalul salariilor - ce a facut ASF de la infiintare si pana in prezent

Zece luni au trecut de la infiintarea Autoritatii pentru Supraveghere Financiara ASF), timp in care institutia nu a fost ferita de scandaluri sau situatii dificil de gestionat, cazurile Astra Asigurari si Carpatica fiind cele mai cunoscute. Care au.

De la dosarul Carpatica la scandalul salariilor: ce a facut ASF de la infiintare si pana in prezent

Zece luni au trecut de la infiintarea Autoritatii pentru Supraveghere Financiara ASF), timp in care institutia nu a fost ferita de scandaluri sau situatii dificil de gestionat, cazurile Astra Asigurari si Carpatica fiind cele mai cunoscute. Care au fost cele mai importante episoade din scurta istorie a institutiei de supraveghere?.

Dosarul Carpatica. DNA cere aviz pentru invinuirea fostului ministru Daniel Chitoiu

Directia Nationala Anticoruptie DNA) a trimis marti Camerei Deputatilor o cerere de efectuare a urmaririi penale fata de fostul ministru al Finantelor Daniel Chitoiu. Acesta este acuzat de abuz in serviciu si de constituirea unui grup infractional organizat, in perioada in care avea calitatea de ministru al Finantelor Publice.

Dosarul Carpatica. Ilie Carabulea si Marian Mirzac raman in arest

Omul de afaceri Ilie Carabulea sifostul director general al Carpatica Asig Marian Mirzac vor fi cercetati in continuare in arest dupa ce magistratii Tribunalului Bucuresti au admis luni cererea Directiei Nationale Anticoruptie DNA) de prelungire a masurii arestului preventiv.

Ilie Carabulea si Marian Mirzac, cercetati in dosarul Carpatica, raman in arest.

Magistratii Tribunalului Bucuresti au decis, luni, ca omul de afaceri Ilie Carabulea si complicele sau Marian Mirzac, arestati preventiv pentru fapte coruptie, raman in detentie, admitand, astfel, cererea DNA de prelungire a masurii preventive. Hotararea instantei nu este definitiva, ea putand fi atacata cu recurs la Curtea de Apel Bucuresti. In 29 ianuarie, Tribunalul Bucuresti a dispus arestarea preventiva pentru 29 de zile a Ilie Carabulea si Marian Mirzac, la propunerea procurorilor DNA .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )