Libnet.ro
UNICEF

13:00

Rusia ataca cu obuze estul Ucrainei, acuza SUA

Adevărul Adevărul,
Rusia ataca cu obuze estul Ucrainei, acuza SUA

Statele Unite sustin ca au dovezi care confirma ca militari rusi au lansat obuze de artilerie, de pe teritoriul rus, spre pozitii militare ale armatei ucrainene, in estul Ucrainei, informeaza CNN. continuă pe Adevărul

SUA: Militarii rusi au atacat, in mai multe randuri, din Rusia, pozitii din estul Ucrainei

Statele Unite sustin ca au dovezi care confirma ca militari rusi au lansat obuze de artilerie, de pe teritoriul rus, spre pozitii militare ale armatei ucrainene, in estul Ucrainei. Afirmatia a fost facuta de.

Departamentul de stat al SUA sustine ca sunt dovezi conform carora rusii au atacat pozitii militare din estul Ucrainei

Marie Harf, purtatorul de cuvant al Departamentului de Stat al SUA a declarat, joi, ca exista dovezi care confirma ca militari rusi au lansat obuze de artilerie, de pe teritoriul rus, spre pozitii militare ale armatei ucrainene, in estul Ucrainei.

Rusia promite ca sprijina ancheta din estul Ucrainei

Rusia a promis ca va acorda tot sprijinul necesar desfasurarii anchetei privind prabusirea zborului MH17 in estul Ucrainei. in plus, au anuntat autoritatile de la Kremlin, vor trimite si experti daca va fi nevoie.

Cum justifica presa rusa acuzatiile la adresa liderului de la Kremlin, in cazul avionului doborat in estul Ucrainei

Presa moscovita denunta atacurile Occidentului la adresa liderului rus Vladimir Putin, in tragedia aviatica produsa in estul Ucrainei joi dupa-amiaza. Mass-media apropiata Kremlinului sustine ca adevarul privind prabusirea avionului de linie malaysian nu va fi aflat niciodata, acuzand occidentalii ca dau vina pe Rusia, fara argumente relateaza AFP.

Putin promite cooperare pentru recuperarea corpurilor celor aflati in avionul doborat in estul Ucrainei

Rusia va coopera pentru recuperarea din estul Ucrainei a corpurilor victimelor si a cutiilor negre ale avionului de pasageri Boeing 777, i-a promis Vladimir Putin premierului olandez Mark Rutte.

Basescu: Federatia Rusa sustine gruparile teroriste din estul Ucrainei

Federatia Rusa este un stat partener al gruparilor teroriste din Estul Ucrainei, a afirmat marti presedintele Traian Basescu inainte de plecarea la reuniunea sefilor de stat din Europa Centrala si de Est care.

Reuters: Un comandant al separatistilor prorusi din estul Ucrainei recunoaste ca rebelii au avut lansatoare BUK

Unul dintre cei mai puternici lideri ai separatistilor pro-rusi, Alexander Hodarkovski, comandantul Batalionului Vostok, a recunoscut pentru prima data, in cadrul unui interviu Reuters, ca rebelii din estul Ucrainei poseda lansatoare de rachete antiaeriene de tip BUK.

Un comandant al separatistilor prorusi din estul Ucrainei recunoaste ca rebelii au avut lansatoare BUK

Unul dintre cei mai puternici lideri ai separatistilor pro-rusi, Alexander Hodarkovski, comandantul Batalionului Vostok, a recunoscut pentru prima data, in cadrul unui interviu Reuters, ca rebelii din estul Ucrainei poseda lansatoare de rachete antiaeriene de tip BUK.

Crucea Rosie: Confruntarile militare din estul Ucrainei constituie o stare de razboi civil

Confruntarile militare din estul Ucrainei constituie o stare de razboi civil, constata Comitetul International al Crucii Rosii, indemnand toate partile implicate sa respecte dreptul international umanitar,.

Militarii care au fost raniti in estul Ucrainei, tratati in spitalele romanesti

Militarii ucraineni raniti in conflictul din estul Ucrainei ar putea fi tratati medical in spitalele din Romania.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )