Libnet.ro
UNICEF

08:00

Rusia a decretat o interdictie totala pentru majoritatea produselor alimentare din SUA si Europa

B1 B1,
Rusia a decretat o interdictie totala pentru majoritatea produselor alimentare din SUA si Europa

Rusia a decretat o interdictie totala pentru majoritatea produselor alimentare provenind din tarile europene si din Statele Unite, ca raspuns la sanctiunile occidentale impotriva Moscovei, a anuntat joi. continuă pe B1

Rusia raspunde sanctiunilor: interdictie totala pentru majoritatea produselor alimentare din Europa si SUA

Premierul rus Dmitri Medvedev a anuntat, joi, ca Rusia a decretat o interdictie totala pentru majoritatea produselor alimentare provenind din tarile europene si din Statele Unite, ca raspuns la sanctiunile occidentale impotriva Moscovei,.

Rusia anunta interdictia totala a majoritatii produselor alimentare din UE si SUA

Rusia a decretat o interdictie totala pentru majoritatea produselor alimentare provenind din tarile europene si din Statele Unite, ca raspuns la sanctiunile occidentale impotriva Moscovei, a anuntat astazi premierul rus Dmitri Medvedev.

Este oficial. Rusia a impus o interdictie TOTALA pentru produsele alimentare din Europa si SUA

Oficialii rusi au impus o interdictie totala pentru majoritatea produselor alimentare care provin din tarile europene si din Statele Unite. Masura impusa de Rusia vine ca raspuns la sanctiunile occidentale.

Reactia Uniunii Europene la restrictiile anuntate joi de Rusia

Uniunea Europeana isi rezerva dreptul de a adopta masuri impotriva Moscovei, dupa decizia clar politica a autoritatilor ruse de a interzice pentru un an majoritatea produselor alimentare provenind din.

UE adopta noi masuri dupa sanctiunile impuse de Rusia

Uniunea Europeana isi rezerva dreptul de a adopta masuri impotriva Moscovei, dupa decizia clar politica a autoritatilor ruse de a interzice pentru un an majoritatea produselor alimentare provenind din Europa si Statele Unite.

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )