Libnet.ro
UNICEF

13:30

Rusia, dispusa sa examineze cererea de ajutor financiar din partea Greciei

B1 B1,
Rusia, dispusa sa examineze cererea de ajutor financiar din partea Greciei

Rusia va examinao eventuala cerere de ajutor financiar din partea Greciei, a declarat ministrul rus de externe Serghei Lavrov, dupa intalnirea cu omologul sau de la Atena, Nikos Kotzias. Legat de. continuă pe B1

Alexis Tsipras: Grecia nu va cere extinderea planului de ajutor financiar / Germania cere lucruri irationale

Premierul grec Alexis Tsipras a declarati marti seara ca nu va cere extinderea planului de ajutor financiar acordat tarii sale, in ciuda presiunilor Berlinului, potrivit AFP.

Candidatii Presedintiei si Camerei, aviz favorabil din partea comisiilor

Candidatul din partea Presedintiei pentru calitatea de membru titular in Consiliul National al Audiovizualului CNA), Dorina Rusu, si cel propus de Camera Deputatilor, respectiv de PSD, Radu Bogdan Herjeu, au primit, astazi, aviz favorabil, cu unanimitate de voturi, din partea Comisiiilor parlamentare reunite pentru Cultura, scriu surse din presa.

Avertismentul transmis de Kremlin: Presedintele Putin nu va accepta ultimatumuri din partea Occidentului

Vladimir Putin nu va accepta ultimatumuri din partea Occidentului, avertizeaza purtatorul de cuvant al Kremlinului, Dmitri Peskov, citat de Sky News. Declaratia purtatorului de cuvant vine dupa aparitia.

Vladimir Putin nu va accepta ultimatumuri din partea Occidentului

Presedintele rus Vladimir Putin nu va accepta ultimatumuri din partea Occidentului, afirma purtatorul de cuvant al Kremlinului, Dmitri Peskov. Nimeni nu i-a mai vorbit pana acum lui Vladimir Putin pe tonul unui .

Dorina Rusu si Radu Herjeu, candidati pentru calitatea de membri titulari ai CNA, au primit aviz pozitiv din partea Comisiilor pentru cultura

Comisiile pentru cultura ale Parlamentului au dat aviz pozitiv luni pentru Dorina Rusu, candidatul din partea Presedintiei pentru calitatea de membru titular al CNA si Radu Bogdan Herjeu, propus de Camera.

Surpriza care ar putea fi anuntata azi din partea BNR. Ce anunt ar putea face Mugur Isarescu

Guvernatorul BNR, Murgur Isarescu, prezinta azi, intr-o conferinta speciala Raportului trimestrial asupra inflatiei, in Romania. La prognoza din noiembrie, BNR a redus estimarea privind inflatia de.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )