Libnet.ro
UNICEF

15:00

Alexis Tsipras: Grecia nu va cere extinderea planului de ajutor financiar / Germania cere lucruri irationale

Hotnews Hotnews,
 Alexis Tsipras: Grecia nu va cere extinderea planului de ajutor financiar / Germania cere lucruri irationale

Premierul grec Alexis Tsipras a declarati marti seara ca nu va cere extinderea planului de ajutor financiar acordat tarii sale, in ciuda presiunilor Berlinului, potrivit AFP. continuă pe Hotnews

Grecia: Premierul Alexis Tsipras nu doreste prelungirea programului de asistenta financiara acordat de Uniunea Europeana

Premierul grec, Alexis Tsipras, a declarat ca nu vrea extinderea programului de asistenta financiara acordat de Uniunea Europeana, optand pentru un credit punte pana la incheierea unei noi intelegeri,.

Alexis Tsipras respinge prelungirea programului de asistenta financiara pentru Grecia

Premierul grec, Alexis Tsipras, a declarat duminica in Parlament ca nu vrea extinderea programului de asistenta financiara acordat de Uniunea Europeana, ci un credit punte pana la finalizarea unei noi intelegeri, relateaza Greek Reporter, in editia electronica.

Alexis Tsipras respinge prelungirea programului de asistenta financiara pentru Grecia

Premierul grec, Alexis Tsipras, a declarat duminica in Parlament ca nu vrea extinderea programului de asistenta financiara acordat de Uniunea Europeana, ci un credit punte pana la finalizarea unei noi.

Jean-Claude Juncker: Grecia sa nu se astepte ca zona euro sa se incline in fata cererilor lui Alexis Tsipras

Grecii sa nu se astepte ca zona euro sa se incline in fata cererilor premierului Alexis Tsipras, a avertizat luni presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, potrivit dw. de. Grecia nu trebuie sa.

Grecia: Guvernul condus de Alexis Tsipras a primit votul de incredere al Parlamentului

Noul Guvern al Greciei a obtinut votul de incredere al Parlamentului in noaptea de marti spre miercuri, informeaza Euronews. Executivul condus de liderul partidului radical de stanga Syriza, Alexis Tsipras, a.

Tsipras: Grecia si OCDE vor construi un plan de reforme pentru relansarea cresterii economice

Grecia si Organizatia de Cooperare si Dezvoltare Economica OCDE) au ajuns la un acord pentru construirea unui plan de reforme destinat relansarii cresterii tarii, a anuntat, miercuri, premierul grec Alexis Tsipras, citat de AFP, informeaza Hotnews.

Premierul grec Alexis Tsipras a fost invitat sa faca o vizita in China de omologul sau Li Keqiang

Premierul chinez Li Keqiang l-a felicitat miercuri pe omologul sau grec Alexis Tsipras pentru victoria la alegerile legislative din 25 ianuarie, invitandu-l totodata sa faca o vizita in China, potrivit unei surse.

Alexis Tsipras, criticat dur de Parlamentul European, dupa declaratia privind despagubirile de razboi

Premierul grec Alexis Tsipras a fost criticat de eurodeputatii reuniti in sesiune plenara la Strasbourg, dupa ce seful executivului elen a cerut Germaniei despagubiri de razboi pentru a putea acoperi o parte a.

Alexis Tsipras evoca o obligatie istorica de a solicita Germaniei indemnizatiile de razboi

Prim-ministrul grec Alexis Tsipras a evocat duminica obligatia istorica a tarii sale de a reclama Germaniei indemnizatiile de razboi, un subiect asupra caruia Berlinul s-a pronuntat deja, refuzand, transmite AFP.

Rusia, dispusa sa examineze cererea de ajutor financiar din partea Greciei

Rusia va examinao eventuala cerere de ajutor financiar din partea Greciei, a declarat ministrul rus de externe Serghei Lavrov, dupa intalnirea cu omologul sau de la Atena, Nikos Kotzias. Legat de.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2526 seconds )