Libnet.ro
UNICEF

18:30

Rusia: Franta lanseaza acuzatii gratuite privind criza din Ucraina

România Liberă România Liberă,
Rusia: Franta lanseaza acuzatii gratuite privind criza din Ucraina

Franta lanseaza acuzatii gratuite la adresa Rusiei in criza ucraineana, sustine Ministerul rus de Externe, reactionand la acuzatiile sefului diplomatiei franceze, Laurent Fabius. continuă pe România Liberă

Hollande si Obama impartasesc grijile privind criza din regiunile rusofone

Presedintele Frantei, Francois Hollande, si omologul lui din Statele Unite, Barack Obama, au discutat luni despre situatia din Ucraina si impartasesc aceeasi ingrijorare privind criza din regiunile.

FIJ se declara ingrijorata de violentele la adresa jurnalistilor care relateaza despre criza din Ucraina

Federatia Internationala a Jurnalistilor a tras un semnal de alrama cu privire la agravarea conditiilor de munca ale jurnalistilor care acopera criza din Ucraina, victime ale unor acte de violenta sau.

Criza din Ucraina: Casa Alba confirma ca seful CIA s-a aflat la Kiev in weekend

Casa Alba a avertizat luni ca Rusia va suferi si mai multe costuri pentru interventiile sale in Ucraina si a confirmat ca directorul Agentiei americane de informatii CIA), John Brennan, s-a aflat la Kiev in weekend, transmite Reuters.

Criza din Ucraina: NATO avertizeaza Moscova impotriva oricarei ingerinte militare/ UE face apel la Kiev sa dea dovada de retinere in operatiunile sale de securitate

Secretarul general al NATO, Anders Fogh Rasmussen, a cerut duminica Rusiei sa-si inceteze actiunile de destabilizare in Ucraina si a avertizat impotriva oricarei ingerinte militare. Si Uniunea Europeana a somat duminica Rusia sa inceteze orice tentative de destabilizare in Ucraina si a invitat autoritatile ucrainene sa continue sa dea dovada de retinere in operatiunile declansate pentru restabilirea autoritatii lor, transmite AFP.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2304 seconds )