Libnet.ro
UNICEF

07:30

Rusia introduce vize pentru statele din CSI, inclusiv pentru Republica Moldova

Adevărul Adevărul,
Rusia introduce vize pentru statele din CSI, inclusiv pentru Republica Moldova

Rusia va introduce in curand vize pentru statele din Comunitatea Statelor Independente CSI), printre care se afla si Republica Moldova, a anuntat vicepremierul Dmitri Kozak, precizand ca Moscova doreste astfel sa se apere de conflictele interetnice, relateaza ziarul Timpul in pagina electronica. continuă pe Adevărul

Rusia se pregateste sa introduca vize inclusiv pentru cetatenii din Republica Moldova

Rusia va introduce in curand vize pentru statele din Comunitatea Statelor Independente CSI), printre care se afla si Republica Moldova, a anuntat vicepremierul Dmitri Kozak. Acesta a precizat ca Moscova doreste.

Retailerul danez de mobila JYSK vrea furnizori romani pentru magazinele din Europa Centrala si de Est

Retailerul danez de mobilier si accesorii JYSK, cu afaceri la nivel global de 2,53 miliarde de euro, este interesat de colaborari cu producatori romani de mobila si saltele pentru magazinele din Europa Centrala si de Est.

Tenaris Silcotub a investit un sfert de milion de dolari intr-un laborator de electronica si automatizari pentru elevii din Zalau

Elevii liceelor cu profil tehnic din Zalau vor putea invata intr-un laborator modern de electronica si automatizari, inaugurat astazi la Liceul Tehnologic Alesandru Papiu Ilarian API), in urma unei investitii in valoare de 240. 000 de.

Victor Ponta, un semnal pentru prietenii din PSD.

Vlad Cosma, prietenul lui Sebastian Ghita, care la randul lui este prietenul lui Victor Ponta, a fost salvat de arestare, fara drept de apel, de catre noua majoritate din Parlament, construita in jurul PSD. Premierul insusi a venit sa voteze cererea procurorilor, transmitand astfel un semnal clar baronilor de partid din toata tara ca nici macar prietenii prietenilor nu pot fi lasati pe mana justitiei. Daca baronii PSD s-au temut de ceva cu adevarat, in ultimii doi ani, a fost faptul ca .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2732 seconds )