Libnet.ro
UNICEF

09:00

Rusia, lovitura puternica de la cel mai influent ALIAT: Recunoastem SUVERANITATEA Ucrainei

Antena3 Antena3,
Rusia, lovitura puternica de la cel mai influent ALIAT: Recunoastem SUVERANITATEA Ucrainei

Rusia pare sa isi piarda cel mai important aliat din cauza actiunilor sale in Ucraina. Premierul chinez a declarat astazi ca guvernul de la Beijing respecta integritatea si suveranitatea Ucrainei. continuă pe Antena3

Cel mai sanatos indulcitor

Cel mai sanatos indulcitor este un compus natural extras dintr-o specie de stevie originara din America Latina, acesta putand fi un bun inlocuitor al zaharului.

Samsung ar putea monta cel mai performant procesor al sau pe viitorul smartwatch

Conform unorzvonuri aparuterecent, Samsung pregateste un smartwatch rotund dotat cu cel mai performant procesor al sau. Samsung este una dintre putinele companii care se pot lauda cu o gama relativ larga si variata de smartwatch-uri lansate. in ciuda acestei diversitati cu care se pot lauda, este un lucru pe care, spre deosebire de unii dintre [].

Donald Tusk: Barack Obama este cel mai moderat politician american in problema livrarilor de arme in Ucraina

Barack Obama este cel mai moderat politician american in problema livrarilor de arme in Ucraina, este de parere presedintele Consiliului European, Donald Tusk. Presedintele Obama, cu care am discutat la Casa.

Premierul Ponta si cel mai cinstit guvern pe care l-a avut Romania dupa Revolutie

Victor Ponta promitea, imediat dupa ce a fost propus pentru functia de prim-ministru, cel mai cinstit guvern pe care l-a avut Romania dupa Revolutie. insa, de atunci si pana acum, prin Executiv s-au perindat o multime de ministri cu probleme mai mari sau mai mici.

Cel mai mare planetariu din Romania va functiona la Brasov

Brasovul va mai avea un atuu pentru a deveni capitala turistica a Romaniei. Cel mai mare Planetariul de din Romania, cu un diametru de 15metri, va fi amenajat in incintaGradinii Zoologice din cartierul Noua.

Klaus Iohannis este cel mai iubit presedinte european pe Facebook

Klaus Iohannis a devenit cel mai iubit presedinte european pe Facebook. Pagina sa de socializare numara in prezent peste 1,5 milioane de admiratori, ajungandu-se la aceasta performanta in doar cinci luni.

Cel mai cinstit guvern a ajuns deja la 13 ministri penali

In cei trei ani care au trecut de cand Victor Ponta promitea tarii cel mai cinstit guvern, nu mai putin de 13 ministri au avut sau au probleme penale. Ultimii doi sunt ministrul Finantelor, Darius Valcov, anchetat pentru ilegalitati comise cand era primar la Slatina, si Dan Sova, caruia i se cere arestarea intr-un dosar in care e deja inculpat, dupa ce a incercat sa masluiasca probe.

Cel mai greu sudoku din lume - numai geniile pot rezolva acest puzzle

Cel mai greu sudoku din lume a fost creat pentru matematicieni si minti luminate. Foarte putine persoane stiu sa descopere secretele cifrelor din patratele de pe hartie.

Ludovic Orban anunta ca PNL va depune, cel mai probabil in luna mai, motiunea de cenzura impotriva guvernului: As prefera sa dam noi jos Guvernul Ponta, sa nu o faca DNA inainte

Prim-vicepresedintele PNL Ludovic Orban a declarat, sambata, la Sinaia, ca cel mai probabil motiunea de cenzura impotriva Guvernului Ponta va fi depusa in luna mai, acesta punctand ca ar prefera ca Guvernul sa pice in urma unei motiuni, nu ca urmare a actiunilor DNA, informeaza Agerpres.

Vacanta in Florida, o imbinare intre jungla si mare unde trebuie sa vedeti cel mai controversat oras american

You love it or you hate it. - asa poate fi descris pe scurt cel mai controversat oras american, aflat in Florida. Iar de ce trebuie sa va aventurati intr-o destinatie unde jungla intalneste marea, ne povesteste Diana Segarceanu, fondatoarea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )