Libnet.ro
UNICEF

20:00

Rusia suspecteaza un complot din partea Agentiei Mondiale Antidoping

România Liberă România Liberă,
Rusia suspecteaza un complot din partea Agentiei Mondiale Antidoping

Rusia are multe intrebari de pus Agentiei Mondiale Antidoping AMA) dupa interzicerea Meldoniumului, la care a fost depistata pozitiv fostul lider mondial al tenisului feminin, Maria Sarapova, a declarat joi ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, informeaza AFP, citata de Agerpres. continuă pe România Liberă

Verificam informatiile cu privire la cazul de la Ankara; nu s-au inregistrat reclamatii din partea solicitantilor de vize

Ministerul Afacerilor Externe a precizat, miercuri, ca nu s-au inregistrat reclamatii din partea celor care au solicitat vize la sectia consulara a Ambasada Romaniei la Ankara, iar echipa de control trimisa acolo nu a constatat probleme in acest sens.

Diploma din partea premierului Ciolos pentru medicul olandez care a tratat pacinetii de la Colectiv

Premierul Dacian Ciolos i-a inmanat miercuri o diploma de merit si i-a multumit medicului Kees van der Vlies, de la Spitalul Public din Rotterdam, coordonatorul echipei de medici olandezi care s-au ocupat de cei 6 pacienti romani cu arsuri de la Colectiv spitalizati in Olanda.

Clarificare din partea Lidl

Clarificare cu privire la articolul Aceleasi produse, preturi mai mari. Cat de mult platim in plus fata de vecini pentru aceleasi produse LIDL, din 07. 2016, publicat pe antena3. ro. Referitor la articolul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2457 seconds )