Libnet.ro
UNICEF

18:00

Rusia suspecteaza ca nava USS Donald Cook furnizeaza armament Ucrainei

România Liberă România Liberă,
Rusia suspecteaza ca nava USS Donald Cook furnizeaza armament Ucrainei

Vasul american care va intra maine in Marea Neagra pare sa livreze armament armatei ucrainene, spune Vadim Kozyulin, cercetator la Centrul rusesc de studii politice, anunta RIA Novosti. continuă pe România Liberă

Nava de razboi USS Donald Cook soseste, joi, in Marea Neagra

Nava de razboi USS Donald Cook este programata sa intre in Marea Neagra joi, in cadrul eforturilor militare americane de sustinere a aliatilor est-europeni ingrijorati de masarea unor trupe ruse la frontiera cu Ucraina, relateaza CNN.

Distrugatorul USS Donald Cook ajunge joi in Marea Neagra

Distrugatorul american USS Donald Cook urmeaza sa intre in Marea Neagra in decursul zilei de joi, in cadrul actiunilor militare americane de sustinere a aliatilor est-europeni ingrijorati de masarea trupelor ruse la granita cu Ucraina in contextul crizei din regiune, informeaza CNN.

Cand va ajunge distrugatorul american USS Donald Cook in Marea Neagra

Surse oficiale americane citate de AFP anunta ca distrugatorul american USS Donald Cook va ajunge in Marea Neagra in cel mult o saptamana pentru a oferi garantii de securitate aliatilor preocupati de.

Distrugatorul USS Donald Cook va ajunge in Marea Neagra intr-o saptamana

Distrugatorul american USS Donald Cook urmeaza sa ajunga in Marea Neagra in cel mult o saptamana pentru a oferi garantii de securitate aliatilor preocupati de interventia rusa in Ucraina, anunta surse oficiale americane citate de Agence France Presse.

Maine, o nava de RAZBOI a americanilor va intra in Marea Neagra, ca replica data Rusiei

Nava de razboi USS Donald Cook este programata sa intre in Marea Neagra joi, in cadrul eforturilor militare americane de sustinere a aliatilor est-europeni ingrijorati de masarea unor trupe ruse la frontiera.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )