Libnet.ro
UNICEF

14:00

Rusia a trimis, din nou, un convoi de camioane in estul Ucrainei fara acordul Kievului

Hotnews Hotnews,
 Rusia a trimis, din nou, un convoi de camioane in estul Ucrainei fara acordul Kievului

Un convoi de 170 de camioane a trecut, duminica, frontiera ruso-ucraineana cate teritoriile controlate de separatistii prorusi. Confirmare oficiala vine de la ministerul rus al protectiei civile. Kievul acuza Moscova ca se foloseste de acoperirea ajutoarelor umanitare pentru a livra rebelilor si armament. In acelasi context, surse militare germane afirma ca bilantul mortilor in conflictul ucrainean ar fi de zece ori mai mare decat cel anuntat oficial. continuă pe Hotnews

Rusia a trimis, din nou, un convoi de camioane in estul Ucrainei fara acordul Kievului

Un convoi de 170 de camioane umanitare a trecut, duminica, frontiera ruso-ucraineana catre teritoriile controlate de separatistii prorusi.

Rusia a trimis un nou convoi umanitar in estul Ucrainei

Rusia a trimis, duminica, un nou convoi umanitar la Donetk si Lugansk, a anuntat Ministerul rus pentru Situatii de Urgenta, citat de agentia Sputnik. in total, 100 de camioane au livrat peste 1. 100 de tone de.

Rusia isi testeaza noile capacitati militare in estul Ucrainei

Ucraina reprezinta un teren de testare a noilor capacitati militare ale Rusiei, afirma analistul Keir Giles, de la Centrul pentru Studierea Conflictelor din Oxford, citat de BBC News. Potrivit analistului, de la.

Serviciile de informatii germane estimeaza ca 50.000 de persoane au fost ucise in estul Ucrainei

Aproximativ 50. 000 de persoane ar fi fost ucise in conflictul armat din estul Ucrainei, potrivit unei estimari a serviciilor de informatii germane care depaseste cu mult cifrele oficiale, relateaza Europa Libera in pagina electronica.

ONU: Peste 1,6 milioane de refugiati, din cauza conflictului din estul Ucrainei

Aproximativ 1,6 milioane de persoane si-au parasit locuintele din cauza conflictului separartist din estul Ucrainei, arata inaltul Comisariat ONU pentru Refugiati UNHCR). Ministerul ucrainean pentru.

Teroristii din estul Ucrainei au atacat un grup de observatori ai misiunii OSCE

Teroristii din estul Ucrainei au atacat un grup de observatori ai misiunii OSCE care-si desfasura activitatea pe teren in aceasta regiune, informeaza site-ul ucrainean Unian cu referire la un comunicat al serviciului de presa al organizatiei.

Oficial american: Situatia din estul Ucrainei este ingrozitoare si se agraveaza

Actualul scenariu din estul Ucrainei reprezinta o situatie ingrozitoare privind securitatea si o accelerare grava a luptelor din teren, a declarat joi un oficial din cadrul Departamentului de Stat al SUA,.

Militari rusi activeaza intr-o structura paralela de comandament in estul Ucrainei - oficial american

Militari rusi activeaza intr-o structura paralela de comandament si folosesc echipamente militare sofisticate in estul Ucrainei, a declarat miercuri ambasadorul american la NATO, citat de Le Figaro, in editia electronica.

Ambasador SUA la NATO: Militari rusi activeaza intr-o structura paralela de comandament in estul Ucrainei

Militari rusi activeaza intr-o structura paralela de comandament si folosesc echipamente militare sofisticate in estul Ucrainei, dar o interventie rusa de mare amploare nu e iminenta, a declarat, miercuri, ambasadorul american la NATO, citat de Le Figaro si Reuters.

Magistratii amana, din nou, pronuntarea sentintei in cazul lui Oprisan

ACTUALIZARE 14:06 Magistratii Judecatoriei Cluj-Napoca au amanat din nou, azi, pronuntarea sentintei in cazul presedintelui Consiliului Judetean Vrancea, Marian Oprisan, vicepresedinte al PSD, trimis in judecata de DNA in iunie 2006, pentru fapte de coruptie, transmit surse din presa. * Oprisan le cere lui Iohannis si ambasadei SUA oprirea presiunilor asupra judecatorilor.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )