Libnet.ro
UNICEF

16:00

Oficial american: Situatia din estul Ucrainei este ingrozitoare si se agraveaza

Antena3 Antena3,
Oficial american: Situatia din estul Ucrainei este ingrozitoare si se agraveaza

Actualul scenariu din estul Ucrainei reprezinta o situatie ingrozitoare privind securitatea si o accelerare grava a luptelor din teren, a declarat joi un oficial din cadrul Departamentului de Stat al SUA,. continuă pe Antena3

Bilantul cutremurator al conflictului din estul Ucrainei

Peste 5. 300 de oameni au murit, iar alte 12. 000 de persoane au fost ranite de la inceputul conflictului separatist din estul Ucrainei, in martie 2014, anunta inaltul Comisariat ONU pentru Drepturile Omului, conform Mediafax.

ONU: Peste 5.300 de morti si 12.000 de raniti de la inceputul conflictului din estul Ucrainei

Peste 5. 300 de oameni au murit, iar alte 12. 000 de persoane au fost ranite de la inceputul conflictului separatist din estul Ucrainei, in martie 2014, anunta ONU. Potrivit celor mai recente date, sunt cel putin.

ONU: Bilantul conflictului din estul Ucrainei a depasit 5.300 de morti

Peste 5. 300 de oameni au murit, iar alte 12. 000 de persoane au fost ranite de la inceputul conflictului separatist din estul Ucrainei, in martie 2014, anunta inaltul Comisariat ONU pentru Drepturile Omului,.

Militari rusi activeaza intr-o structura paralela de comandament in estul Ucrainei - oficial american

Militari rusi activeaza intr-o structura paralela de comandament si folosesc echipamente militare sofisticate in estul Ucrainei, a declarat miercuri ambasadorul american la NATO, citat de Le Figaro, in editia electronica.

Ambasador SUA la NATO: Militari rusi activeaza intr-o structura paralela de comandament in estul Ucrainei

Militari rusi activeaza intr-o structura paralela de comandament si folosesc echipamente militare sofisticate in estul Ucrainei, dar o interventie rusa de mare amploare nu e iminenta, a declarat, miercuri, ambasadorul american la NATO, citat de Le Figaro si Reuters.

Cel putin 112 civili, ucisi in ianuarie in estul Ucrainei

Cel putin 112 civili au fost ucisi in luna ianuarie in estul Ucrainei, unde continua confruntarile intre armata si insurgentii separatisti prorusi, au anuntat, luni, autoritatile ucrainene. Luna.

Putin, extrem de ingrijorat de situatia din Ucraina

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, este extrem de ingrijorat de intensificarea crizei din Ucraina, cerand ambelor parti sa inceteze confruntarile, afirma purtatorul sau de cuvant, Dmitri Peskov, citat de site-ul agentiei TASS, conform Mediafax.

Vladimir Putin, extrem de ingrijorat de situatia din Ucraina, cere incetarea luptelor

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, este extrem de ingrijorat de intensificarea crizei din Ucraina, si cere ambelor parti sa inceteze confruntarile, afirma purtatorul sau de cuvant, Dmitri Peskov, citat de.

Vladimir Putin, extrem de ingrijorat de situatia din Ucraina, cere incetarea luptelor

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, este extrem de ingrijorat de intensificarea crizei din Ucraina, cerand ambelor parti sa inceteze confruntarile, afirma purtatorul sau de cuvant, Dmitri Peskov,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )