Libnet.ro
UNICEF

18:00

Vladimir Putin, extrem de ingrijorat de situatia din Ucraina, cere incetarea luptelor

B1 B1,
Vladimir Putin, extrem de ingrijorat de situatia din Ucraina, cere incetarea luptelor

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, este extrem de ingrijorat de intensificarea crizei din Ucraina, si cere ambelor parti sa inceteze confruntarile, afirma purtatorul sau de cuvant, Dmitri Peskov, citat de. continuă pe B1

Vladimir Putin, extrem de ingrijorat de situatia din Ucraina, cere incetarea luptelor

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, este extrem de ingrijorat de intensificarea crizei din Ucraina, cerand ambelor parti sa inceteze confruntarile, afirma purtatorul sau de cuvant, Dmitri Peskov,.

Putin, extrem de ingrijorat de situatia din Ucraina

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, este extrem de ingrijorat de intensificarea crizei din Ucraina, cerand ambelor parti sa inceteze confruntarile, afirma purtatorul sau de cuvant, Dmitri Peskov, citat de site-ul agentiei TASS, conform Mediafax.

Una dintre fiicele lui Vladimir Putin a fost deconspirata de un oponent al regimului

Unul dintre principalii oponenti ai lui Vladimir Putin a incalcat un tabu prin faptul ca a dat publicitatii pseudonimul folosit de una dintre fiicele presedintelui rus, noteaza The Telegraph.

O cantareata din Siberia, criticata aspru pentru oda adresata lui Vladimir Putin (VIDEO)

O cantareata de origine siberiana este criticata pentru oda pe care i-a adresat-o presedintelui rus Vladimir Putin, in care tanara isi exprima dragostea fata de seful statului. Tanara, pe numele de.

Podul care va lega Rusia de Crimeea va fi construit de miliardarul Arkadi Rotenberg, partenerul de judo al lui Vladimir Putin, pentru 2,9 mld euro

Guvernul rus a anuntat vineri ca a incredintat constructia podului care leaga Rusia de Crimeea, anexata de Moscova, societatii miliardarului Arkadi Rotenberg, partenerul de judo al presedintelui Vladimir Putin, scrie AFP.

Unul dintre marile secrete ale lui Vladimir Putin a fost descoperit: fiica tarului de la Kremlin conduce un proiect de 1,7 miliarde de dolari

Alexei Navalnii, unul dintre principalii opozanti ai presedintelui rus Vladimir Putin, a dezvaluit joi ceea ce sustine a fi pseudonimul folosit de una dintre fiicele liderului de la Kremlin pentru a sta departe de lumina reflectoarelor, relateaza Reuters. Navalnii a scris pe pagina sa de Facebook: RBC sunt tari!) au descoperit-o ieri pe fiica lui Putin in Consiliul Stiintific al Universitatii de Stat din Moscova.

Vladimir Putin nu se astepta la un asemenea PLAN. Romania SCAPA de gazul rusesc prin acest proiect

Transportatorul national de gaze din Slovacia, Eustream, se asteapta ca in urmatoarele doua saptamani sa incheie un memorandum de intelegere cu companiile similare din Romania si Bulgaria, pentru .

Secretarul de Stat al SUA, John Kerry, in vizita la Kiev, pe 5 februarie, dupa esecul negocierilor de pace din Ucraina

Dupa esecul negocierilor de la Minisk privind pacea in Ucraina, este anuntata vizita la Kiev a secretarului de stat American, John Kerry.

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )