Libnet.ro
UNICEF

20:00

Secretarul de Stat al SUA, John Kerry, in vizita la Kiev, pe 5 februarie, dupa esecul negocierilor de pace din Ucraina

România Liberă România Liberă,
Secretarul de Stat al SUA, John Kerry, in vizita la Kiev, pe 5 februarie, dupa esecul negocierilor de pace din Ucraina

Dupa esecul negocierilor de la Minisk privind pacea in Ucraina, este anuntata vizita la Kiev a secretarului de stat American, John Kerry. continuă pe România Liberă

Secretarul de Stat al SUA, John Kerry, amendat de Primaria din Boston pentru ca nu si-a curatat zapada din fata casei

Pentru ca nu si-a curatat zapada din fata casei sale din Boston, secretarul de stat al SUA, John Kerry, a fost amendat de administratia locala cu 50 de dolari.

John Kerry, vizita oficiala in Ucraina. Ce intalniri are oficialul american

Secretarul de Stat american, John Kerry,va ajunge, pe 5 ianuarie, in Ucraina pentru a oferi sustinere Administratiei pro-occidentale de la Kiev, relateaza AFP, citat de Mediafax.

Insurgentii prorusi ameninta cu extinderea ofensivei in estul Ucrainei. John Kerry, in vizita oficiala la Kiev, pe 5 februarie

Insurgentii prorusi din estul Ucrainei au amenintat, vineri, ca vor continua ofensiva militara daca negocierile intre cele doua parti vor esua, in timp ce administratia americana a confirmat ca secretarul de Stat, John Kerry, va fi prezent miercuri la Kiev.

John Kerry face o vizita in Ucraina la inceputul lunii februarie

Secretarul de Stat american, John Kerry, se va deplasa in Ucraina saptamana viitoare pentru a oferi sustinere Administratiei prooccidentale de la Kiev, relateaza AFP, conform Mediafax. Potrivit Departamentului de.

John Kerry, amendat pentru ca nu a curatat zapada din fata casei. Secretarul de Stat american era in strainatate

Secretarul de Stat american, John Kerry, a fost amendat cu 50 de dolari pentru ca nu a curatat zapada de pe aleea din fata casei sale din Boston, relateaza Boston Herald. Site-ul Citizens.

John Kerry a primit o amenda de 50 de dolari pentru ca nu a curatat zapada din fata locuintei sale

Secretarul de Stat american, John Kerry, a fost amendat cu 50 de dolari pentru ca nu a curatat zapada de pe aleea din fata casei sale din Boston, informeaza Boston Herald. Un purtator de cuvant al Departamentului.

John Kerry, amendat cu 50 de dolari pentru ca nu a curatat zapada din fata casei

Secretarul de Stat american, John Kerry, a fost amendat cu 50 de dolari pentru ca nu a curatat zapada de pe aleea din fata casei sale din Boston, relateaza Boston Herald in editia electronica.

Evolutiile crizei din Ucraina: Separatistii pro-rusi ameninta cu extinderea ofensivei, John Kerry se va afla la Kiev in 4 februarie

Separatistii pro-rusi au amenintat vineri ca isi vor extinde ofensiva in estul Ucrainei, unde 24 de oameni au fost ucisi in ultimele 24 de ore, in cazul in care esueaza convorbirile de pace, programate initial vineri, la Minsk, dar care ar putea avea loc sambata, scrie AFP.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )