Libnet.ro
UNICEF

22:00

John Kerry, amendat cu 50 de dolari pentru ca nu a curatat zapada din fata casei

Adevărul Adevărul,
John Kerry, amendat cu 50 de dolari pentru ca nu a curatat zapada din fata casei

Secretarul de Stat american, John Kerry, a fost amendat cu 50 de dolari pentru ca nu a curatat zapada de pe aleea din fata casei sale din Boston, relateaza Boston Herald in editia electronica. continuă pe Adevărul

John Kerry, amendat pentru ca nu a curatat zapada din fata casei. Secretarul de Stat american era in strainatate

Secretarul de Stat american, John Kerry, a fost amendat cu 50 de dolari pentru ca nu a curatat zapada de pe aleea din fata casei sale din Boston, relateaza Boston Herald. Site-ul Citizens.

John Kerry a primit o amenda de 50 de dolari pentru ca nu a curatat zapada din fata locuintei sale

Secretarul de Stat american, John Kerry, a fost amendat cu 50 de dolari pentru ca nu a curatat zapada de pe aleea din fata casei sale din Boston, informeaza Boston Herald. Un purtator de cuvant al Departamentului.

Secretarul de stat american, amendat pentru ca nu si-a curatat zapada din fata casei

Secretarul de Stat american, John Kerry, a fost amendat cu 50 de dolari, pentru ca nu a curatat zapada de pe aleea din fata casei sale din Boston, relateaza Boston Herald, citat de Mediafax.

SP a acceptat sa plateasca 1,mld dolari pentru pentru ca a inselat investitorii in ceea ce priveste calitatea creditelor subprime

Agentia Standard and Poor's a acceptat sa plateasca autoritatilor americane 1,37 miliarde de dolari pentru faptul ca a inselat investitorii in ceea ce priveste calitatea creditelor subprime aflate la originea crizei financiare, scrie AFP, care citeaza surse apropiate dosarului.

John Kerry, vizita oficiala in Ucraina. Ce intalniri are oficialul american

Secretarul de Stat american, John Kerry,va ajunge, pe 5 ianuarie, in Ucraina pentru a oferi sustinere Administratiei pro-occidentale de la Kiev, relateaza AFP, citat de Mediafax.

John Kerry face o vizita in Ucraina la inceputul lunii februarie

Secretarul de Stat american, John Kerry, se va deplasa in Ucraina saptamana viitoare pentru a oferi sustinere Administratiei prooccidentale de la Kiev, relateaza AFP, conform Mediafax. Potrivit Departamentului de.

Lume surprinzatoare: 4 milioane de dolari pentru un joc de carti cu133;.pisici explodate

Un joc de carti despre pisici explodate, capre, par pe spate si alte lucruri mai putin formale si obisnuite a atras peste 4 milioane de dolari pe Kickstarter, fiind unul dintre cele mai sustinute proiecte pe platforma de crowdsharing.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )