Libnet.ro
UNICEF

22:00

John Kerry, amendat pentru ca nu a curatat zapada din fata casei. Secretarul de Stat american era in strainatate

Antena3 Antena3,
John Kerry, amendat pentru ca nu a curatat zapada din fata casei. Secretarul de Stat american era in strainatate

Secretarul de Stat american, John Kerry, a fost amendat cu 50 de dolari pentru ca nu a curatat zapada de pe aleea din fata casei sale din Boston, relateaza Boston Herald. Site-ul Citizens. continuă pe Antena3

Secretarul de stat american, amendat pentru ca nu si-a curatat zapada din fata casei

Secretarul de Stat american, John Kerry, a fost amendat cu 50 de dolari, pentru ca nu a curatat zapada de pe aleea din fata casei sale din Boston, relateaza Boston Herald, citat de Mediafax.

John Kerry, amendat cu 50 de dolari pentru ca nu a curatat zapada din fata casei

Secretarul de Stat american, John Kerry, a fost amendat cu 50 de dolari pentru ca nu a curatat zapada de pe aleea din fata casei sale din Boston, relateaza Boston Herald in editia electronica.

John Kerry a primit o amenda de 50 de dolari pentru ca nu a curatat zapada din fata locuintei sale

Secretarul de Stat american, John Kerry, a fost amendat cu 50 de dolari pentru ca nu a curatat zapada de pe aleea din fata casei sale din Boston, informeaza Boston Herald. Un purtator de cuvant al Departamentului.

John Kerry, vizita oficiala in Ucraina. Ce intalniri are oficialul american

Secretarul de Stat american, John Kerry,va ajunge, pe 5 ianuarie, in Ucraina pentru a oferi sustinere Administratiei pro-occidentale de la Kiev, relateaza AFP, citat de Mediafax.

John Kerry face o vizita in Ucraina la inceputul lunii februarie

Secretarul de Stat american, John Kerry, se va deplasa in Ucraina saptamana viitoare pentru a oferi sustinere Administratiei prooccidentale de la Kiev, relateaza AFP, conform Mediafax. Potrivit Departamentului de.

Supermarket amendat pentru NEREGULI GRAVE la bucataria de la raionul fast-food. Primarul Piedone: Asta e otrava!

Un supermarket din Sectorul 4 al Capitalei a fost amendat de inspectorii Primariei pentru ca punea in pericol sanatatea clientilor. Inspectorii, insotiti de primarul Cristian Popescu Piedone, au descoperit.

VIDEO Falsa furtuna de zapada din New York: de ce s-au precipitat autoritatile si ce s-a intamplat de fapt

Meteorologii americani au anuntat la inceputul acestei saptamani ca zonele de nord-est, inclusiv New York, vor fi lovite de un viscol probabil istoric, care va depune un strat de zapada de pana la 90 de centrimetri. Pornind de la aceasta prognoza, autoritatile americane au declarat stare de urgenta si au avertizat cetatenii sa fie pregatiti pentru ceva mai rau decat au vazut vreodata. Scolile publice au fost inchise marti si miercuri, a fost interzisa circulatia tuturor autovehiculelor pe strazile din New York, cu exceptia echipajelor de interventie si de deszapezire, au fost anulate circa 4. 400 de zboruri si metroul newyorkez a fost inchis pentru zece ore. Marti dimineata insa, newyorkezii s-au trezit doar cu cativa centimetri de zapada pe strazi, departe de predictiile infricosatoare ale meteorologilor. Ca urmare, restrictiile impuse au inceput sa fie ridicate.

Microsoft Outlook a devenit o aplicatie mult mai utila si Office pentru Android iese din beta

Odata cu un nou director Microsoft a schimbat si abordarea fata de platformele concurente. Acum, la inceput de 2015, actualizeaza Outlook si e o aplicatie tare utila. Satya Nadella, actualul director Microsoft, a spus ca aceasta companie trebuie sa fie una cloud first, mobile first si chiar daca Windows Phone nu este la fel de buna [].

Lovitura TERIBILA pentru Vladimir Putin. Din birourile Kremlinului se ordona CRIME. Ce face presedintele Rusiei pentru a ramane la putere

Moartea lui Alexandr Litvinenko, fostul ofiter KGB otravit la Londra in urma cu noua ani, revine in centrul atentiei. Justitia britanica a inceput audierile publice. in prima zi, in fata magistratilor.

Noi reguli pentru parcarea masinilor din Sectorul 4

Soferii care isi parcheaza masina pe un loc de parcare de resedinta al altei persoane, in sectorul patru, risca o amenda intre 200 si 400 de lei, dar si sa li se ridice masina, se arata intr-o hotarare adoptata, joi, de Consiliul local din sectorul patru .

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2374 seconds )