Libnet.ro
UNICEF

00:07

VIDEO Falsa furtuna de zapada din New York: de ce s-au precipitat autoritatile si ce s-a intamplat de fapt

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Falsa furtuna de zapada din New York: de ce s-au precipitat autoritatile si ce s-a intamplat de fapt

Meteorologii americani au anuntat la inceputul acestei saptamani ca zonele de nord-est, inclusiv New York, vor fi lovite de un viscol probabil istoric, care va depune un strat de zapada de pana la 90 de centrimetri. Pornind de la aceasta prognoza, autoritatile americane au declarat stare de urgenta si au avertizat cetatenii sa fie pregatiti pentru ceva mai rau decat au vazut vreodata. Scolile publice au fost inchise marti si miercuri, a fost interzisa circulatia tuturor autovehiculelor pe strazile din New York, cu exceptia echipajelor de interventie si de deszapezire, au fost anulate circa 4. 400 de zboruri si metroul newyorkez a fost inchis pentru zece ore. Marti dimineata insa, newyorkezii s-au trezit doar cu cativa centimetri de zapada pe strazi, departe de predictiile infricosatoare ale meteorologilor. Ca urmare, restrictiile impuse au inceput sa fie ridicate. continuă pe Hotnews

VIDEO Stare de urgenta in nord-estul SUA din cauza viscolului de zapada. Orasul New York este paralizat

Un viscol masiv a lovit luni nord-estul Statelor Unite, creand haos pentru mai mult de 60 de milioane de oameni si fortand autoritatile din New York sa ia masuri nemaivazute de la furtuna Sandy care a devastat regiunea in 2012. Furtuna, posibil istorica si care ar putea afecta 20 la suta din populatia SUA, a determinat autoritatile din mai multe state de pe Coasta de Est sa declare situatie de urgenta.

Un meteorolog a cerut scuze locuitorilor din New York, dupa ce furtuna de zapada istorica pe care o prognozasera nu a mai venit

Un meteorolog a cerut scuze locuitorilor din New York, dupa ce furtuna de zapada istorica pe care o prognozasera nu a mai venit, potrivit CNN. Serviciul National de Meteorologie din Statele Unite a avertizat, la inceputul acestei saptamani, ca zonele de nord-est, inclusiv New York, vor fi lovite de un viscol probabil istoric, care va depune un strat de zapada de pana la 90 de centrimetri.

FBI: Un angajat bancar din New York, arestat pentru spionaj in favoarea Rusiei

Biroul Federal de Investigatii FBI) din Statele Unite a arestat preventiv, luni, un angajat bancar din New York suspectat ca ar fi agent rus de spionaj, informeaza Mediafax.

Angajat bancar din New York acuzat de spionaj in favoarea Rusiei, arestat de FBI

Un angajat bancar din New York, suspectat ca ar fi agent de spionaj rus, a fost arestat, luni, de Biroul Federal de Investigatii din Statele Unite, relateaza ABC News. Conform FBI, Evgheni Buriakov este acuzat de.

FBI a arestat un angajat bancar din New York acuzat de spionaj in favoarea Rusiei

Biroul Federal de Investigatii din Statele Unite a anuntat, luni, arestarea unui angajat bancar din New York suspectat ca ar fi agent rus de spionaj, relateaza ABC News, preluata de MEDIAFAX.

FBI a arestat un angajat bancar din New York acuzat de spionaj in favoarea Rusiei

Biroul Federal de Investigatii din Statele Unite a anuntat, luni, arestarea unui angajat bancar din New York suspectat ca ar fi agent rus de spionaj, relateaza ABC News.

Un meteorolog a cerut scuze locuitorilor din New York dupa ce furtuna pe care o anuntase nu a mai venit (Video)

Dupa ce furtuna istorica pe care Serviciul National de Meteorologie din Statele Unite a anuntat-o pentru zonele de nord-est, inclusiv New York, nu a mai venit, un meteorolog a cerut scuze locuitorilor din New.

Furtuna de zapada in New York: Transportul in comun a fost oprit. Autoritatile cer populatiei sa iasa din casa cat mai putin posibil (VIDEO)

O furtuna de zapada a lovit orasul New York, ceea ce a dus la inchiderea podurilor si tunelurilor, la oprirea transportul in comun si interzicerea circulatiei, informeaza BBCNews. O avertizare de viscol.

New York se pregateste de o furtuna de zapada istorica

Primarul din New York, Bill de Blasio, a avertizat, ieri, despre posibilitatea producerii unei furtuni de zapada care ar putea fi, foarte probabil, una dintre cele mai importante din istoria acestui oras, transmite AFP.

FOTOGALERIE New York-ul sub zapada

New York-ul a fost lovit de una dintre cele mai masive furtune din istoria sa. Furtuna ar putea afecta 20 la suta din populatia SUA si a determinat autoritatile din mai multe state de pe Coasta de Est sa declare situatie de urgenta, a fortat anularea a mii de zboruri, a inchis scoli si transportul public, inclusiv metroul din New York. Vezi in articol Galeria foto.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )