Libnet.ro
UNICEF

18:00

Cel putin 112 civili, ucisi in ianuarie in estul Ucrainei

Antena3 Antena3,
Cel putin 112 civili, ucisi in ianuarie in estul Ucrainei

Cel putin 112 civili au fost ucisi in luna ianuarie in estul Ucrainei, unde continua confruntarile intre armata si insurgentii separatisti prorusi, au anuntat, luni, autoritatile ucrainene. Luna. continuă pe Antena3

Ucraina: Cel putin 19 persoane au fost ucise in estul tarii, unde procesul de pace este in pericol

Esecul negocierilor de pace dintre Kiev si separatistii pro-rusi de la Minsk genereaza temeri privind intensificarea luptelor in estul Ucrainei, unde cel putin 19 persoane au murit in ultimele 24 de ore, potrivit AFP.

Francois Hollande, Angela Merkel si Petro Porosenko fac apel la o incetare imediata a focului in estul Ucrainei

Presedintele francez Francois Hollande, cancelarul german Angela Merkel si seful statului ucrainean Petro Porosenko au facut apel duminica la o incetare imediata a focului in estul Ucrainei. Presedintele Hollande) tocmai a discutat timp de peste 45 de minute cu Merkel si Porosenko. Ei au trecut in revista situatia din Ucraina si si-au exprimat regretele fata de esecul discutiilor din cadrul grupului de contact care au avut loc ieri sambata) la Minsk Ei fac apel la o incetare imediata a focului, a anuntat Presedintia franceza.

Hollande, Merkel si Porosenko fac apel la o incetare imediata a focului in estul Ucrainei

Presedintele francez Francois Hollande, cancelarul german Angela Merkel si seful statului ucrainean Petro Porosenko au facut un apel, duminica, la o incetare imediata a focului in estul Ucrainei,.

Hollande, Merkel si Porosenko au facut apel la o incetare imediata a focului in estul Ucrainei

Presedintele francez Francois Hollande, cancelarul german Angela Merkel si seful statului ucrainean Petro Porosenko au facut apel duminica la o incetare imediata a focului in estul Ucrainei, relateaza AFP.

Ample confruntari in estul Ucrainei. Lupte de tancuri in apropierea localitatii Popasnaia

Luptele din estul Ucrainei au capatat in ultimele 48 de ore amploare fara precedent. Dupa cum relateaza portalul basarabean publika. md, citand martori oculari si oficiali de la Kiev, separatistii rusofoni au atacat cu tancuri pozitiile ucrainene din zona localitatii Popasnaia.

Insurgentii prorusi ameninta cu extinderea ofensivei in estul Ucrainei. John Kerry, in vizita oficiala la Kiev, pe 5 februarie

Insurgentii prorusi din estul Ucrainei au amenintat, vineri, ca vor continua ofensiva militara daca negocierile intre cele doua parti vor esua, in timp ce administratia americana a confirmat ca secretarul de Stat, John Kerry, va fi prezent miercuri la Kiev.

Confruntarile continua in estul Ucrainei: 12 persoane au fost ucise in ultimele 24 de ore

Lupte din ce in ce mai violente in estul Ucrainei. Douasprezece persoane au fost ucise in ultimele 24 de ore in luptele dintre armata ucraineana si rebeli separatisti prorusi. Potrivit autoritatilor locale,.

Cel putin 40 de morti intr-un atentat comis impotriva unei moschei din Pakistan

Un atentat impotriva unei moschei a minoritatii musulmane siite a provocat cel putin 40 de morti, vineri, in sudul Pakistanului, au anuntat autoritatile, relateaza AFP. Un bilant precedent anunta cel putin 20 de morti in acest atac comis in timpul rugaciunii traditionale de vineri din Shikarpur, oras izolat din provincia meridionala Sind.

Pakistan: cel putin 40 de morti intr-un atentat la o moscheie siita

Cel putin 40 de oameni au murit, vineri, in sudul Pakistanului, ca urmare a unui atentat impotriva unei moschei a minoritatii musulmane siite, relateaza AFP, citat de Mediafax.

Cel putin doi morti in urma intemperiilor produse in ultimele zile in Spania

Cel putin doua persoane au murit, iar numerosi altii au fost raniti in urma intemperiilor produse in ultimele zile in Spania. Un barbat a murit in regiunea Navarra in timp ce incerca sa traverseze cu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )