Libnet.ro
UNICEF

09:00

Rusia da Ucrainei un nou termen pentru plata gazelor

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Rusia da Ucrainei un nou termen pentru plata gazelor

Compania rusa Gazprom a anuntat miercuri dimineata un nou termen privind ultimatumul dat Ucrainei pentru plata datoriei sale la gaze si continuarea livrarilor, prevazut pentru 16 iunie. Negocierile continuau miercuri la Bruxelles, informeaza AFP. continuă pe Wall-Street Ro

Rusia a amanat pentru 16 iunie ultimatumul dat Ucrainei privind plata gazelor

Gazprom a anuntat, miecuri dimineata, ca a amanat pentru data de 16 iunie ultimatumul dat Ucrainei pentru plata datoriei sale la gaze si continuarea livrarilor, in timp ce miercuri continuau negocierile la.

Ultimatumul dat Ucrainei de catre Rusia, cu privire la plata gazelor, amanat pentru 16 iunie

Gazprom a anuntat miercuri dimineata ca a amanat pentru 16 iunie ultimatumul dat Ucrainei pentru plata datoriei sale la gaze si continuarea livrarilor, in timp ce miercuri continuau negocierile la Bruxelles.

Dosarul privind privatizarea ICA, in care e inculpat Dan Voiculescu, va fi judecat marti intr-un nou termen

Dosarul privind privatizarea Institutului de Cercetari Alimentare ICA), in care inculpat este si Dan Voiculescu, va fi judecat intr-un nou termen, marti, de catre Curtea de Apel Bucuresti, relateaza HotNews. Pe.

UPDATE Rusia da un nou ultimatum Ucrainei pentru plata gazelor. Putin indeamna la o intelegere reciproc acceptabila. La Bruxelles continua negocierile

O noua intalnire are loc miercuri la Bruxelles intre Rusia si Ucraina pe tema gazului, la o zi dupa anuntul facut de noul presedinte ucrainean privind crearea de coridoare umanitare, in zonele de conflict din estul separatist. Comisarul european al energiei, Gunther Oettinger, a afirmat marti seara ca un acord in domeniul gazelor intre Rusia si Ucraina ar putea fi semnat in urmatoarele zile. UPDATE: Gigantul rus Gazprom a anuntat miercuri dimineata ca a fixat un nou ultimatum, 16 iunie, pana la care Ucraina trebuie sa isi plateasca datoria la gaze.

Rusia cere lamuriri Bulgariei pentru intreruperea lucrarilor la South Stream

Bulgaria a suspendat lucrarile la proiectul South Stream dupa ce Comisia Europeana a trimis un avertisment Sofiei, a spus primul ministru al Bulgariei, Plamen Oresharrski, dupa o intalnire cu senatorii americani. Rusia nu a primit insa nici o notificare din partea Bulgariei referitoare la suspendarea lucrarilor pentru proiectul South Stream, a anuntat ministrul rus al energiei. Lucrurile trebuiesc clarificate, a declarat, luni, purtatorul de cuvant al lui Vladimir Putin, Dimitri Peskov, informeaza RIA Novosti.

Un nou test pentru HIV, portabil

Zachary Crannell si Brittany Rohrman si echipa lor de bioingineri de la Universitatea Rice incearca sa faca un test nou si eficient de detectare a semnelor de HIV si a progresului bolii la pacientii cu resurse financiare submedii.

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )