Libnet.ro
UNICEF

11:30

Ruxandra Dragomir da din celula Elenei Udrea. Ce face protejata lui Basescu in timpul liber

Antena3 Antena3,
Ruxandra Dragomir da din celula Elenei Udrea. Ce face protejata lui Basescu in timpul liber

Dupa obisnuita vizita de vineri, prietena Elenei Udrea a vorbit despre ceea ce face protejata lui Basescu in celula: citeste mult, scrie scrisori pe care urmeaza sa le trimita, face sport si arata foarte. continuă pe Antena3

Elena Udrea, vizitata de Ruxandra Dragomir in arestul central al Politiei Capitalei

Ruxandra Dragomir, prietena Elenei Udrea, a venit vineri in vizita la aceasta, la arestul Politiei Capitalei, informeaza B1 TV. Dragomir s-a prezentat cu un buchet mare de lalele si a spus ca e ultima oara cand.

REVISTA BLOGURILOR. Ce spune Tolontan despre declaratiile lui Gelu Visan, apropiatul Elenei Udrea

Vineri, citim pe bloguri despre templele din Thailanda, despre declaratiile lui Gelu Visan, apropiatul Elenei Udrea. Citim, de asemenea, si un interviu cu organizatoarea workshopurilor Mobile:Next, Carmen Ciulacu.

Dosarul Gala Bute: Instanta a ramas in pronuntare in cazul Elenei Udrea

Magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie judeca, joi, contestatia Elenei Udrea de inlocuire a arestului cu o alta masura mai blanda in dosarul Gala Bute.

Instanta suprema judeca azi o contestatie a Elenei Udrea

Inalta Curte de Casatie si Justitie judeca, azi, contestatia depusa de Elena Udrea fata de decizia instantei de a-i respinge o cerere de inlocuire a arestului preventiv.

ICCJ a respins contestatia Elenei Udrea la arestul preventiv

Actualizare 21:18 inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) a respins definitiv, in aceasta seara, contestatia fostului ministru al Dezvoltarii Elena Udrea la masura arestului preventiv, scriu surse din presa.

Instanta suprema judeca joi o contestatie a Elenei Udrea

Inalta Curte de Casatie si Justitie judeca joi contestatia depusa de Elena Udrea fata de decizia instantei de a-i respinge o cerere de inlocuire a arestului preventiv. Pe 10 aprilie, Inalta Curte a respins cererea fostului ministru de inlocuire a arestului preventiv cu o masura mai usoara, respectiv arest la domiciliu sau control judiciar, in dosarul 'Gala Bute'.

Traian Basescu: Nu cred ca s-a pus legal sechestru pe terenurile de la Nana. Plus: cum le ia apararea Alinei Bica, Elenei Udrea, lui Radu Pricop si lui Horia Georgescu

Fostul presedinte Traian Basescu scrie, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, ca nu crede ca s-a pus legal sechestru pe terenul cumparat conform legii de Ioana Basescu. Basescu mai scrie, in aceeasi postare, intitulata Sase lucruri pe care eu nu le cred, ca nu crede ca Alina Bica, Horia Georgescu si Elena Udrea au facur abuz in serviciu si au luat mita. Fostul sef al statului scrie si despre ginerele sau, Radu Pricop, ca nu crede ca acesta a redactat o plingere catre DIICOT in 2013 in favoarea unui client, dupa care, l-a invatat pe client cum sa-l santajeze pe cel reclamat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )