Libnet.ro
UNICEF

01:05

S-au scurs informatii in cazul Ioan Oltean. Laura Codruta Kovesi a dispus o ancheta interna

Adevărul Adevărul,
S-au scurs informatii in cazul Ioan Oltean. Laura Codruta Kovesi a dispus o ancheta interna

Procurorul-sef Laura Codruta Kovesi a precizat, astazi, in cadrul unei conferinte de presa ca a dispus o ancheta in interiorul DNA, existand suspiciuni ca angajati ai institutiei ar fi furnizat informatii confidentiale deputatului Ioan Oltean, cercetat intr-un dosar de coruptie. continuă pe Adevărul

Laura Codruta Kovesi: Vor fi trasi la raspundere cei care au divulgat informatii din dosarul lui Ioan Oltean

Procurorul sef al DNA, Codruta Kovesi, a declarat luni ca se fac cercetari privind scurgerile de informatii din dosarul in care Ioan Oltean a fost pus sub invinuire pentru favorizarea infractorului, iar cei care au divulgat date despre perchezitii vor fi identificati si trasi la raspundere penala, relateaza Mediafax.

Kovesi: Vor fi trasi la raspundere cei care au divulgat informatii din dosarul lui Ioan Oltean.

Procurorul sef al DNA, Codruta Kovesi, a declarat luni ca se fac cercetari privind scurgerile de informatii din dosarul in care Ioan Oltean a fost pus sub invinuire pentru favorizarea infractorului, iar cei care au divulgat date despre perchezitii vor fi identificati si trasi la raspundere penala, transmite Mediafax. Codruta Kovesi a spus ca scurgerea de informatii din ancheta care-l viza pe Ioan Oltean este un caz extrem de grav si ca spera sa nu mai existe astfel de situatii la nivelul .

Monica Macovei ii cere lui Ioan Oltean, urmatit penal de DNA, sa demisioneze din functia de vicepresedinte al PDL

Europarlamentarul PDL Monica Macovei ii cere lui Ioan Oltean sa demisioneze din functia de vicepresedinte al paridului, dupa ce Directia Nationala Anticoruptie a anuntat inceperea urmaririi penale impotriva acestuia. Monica Macovei arata ca Ioan Oltean este vicepresedinte PDL, ia decizii pentru si in numele partidului, iar, potrivit art 103 alin 1 din Statutul partidului, vicepresedintii sunt liderii actiunii politice si de imagine ai partidului. Functia de conducere pe care o ocupa Ioan Oltean il obliga sa puna interesele si imaginea partidului pe primul loc.

Monica Macovei cere demisia lui Ioan Oltean.

Europarlamentarul PDL Monica Macovei cere demisia vicepresedintelui PDL Ioan Oltean, dupa ce impotriva acestuia a fost inceputa urmarirea penala de catre procurorii DNA. Ioan Oltean este vicepresedinte PDL, ia decizii pentru si in numele partidului, iar, potrivit art 103 alin 1 din Statutul partidului, vicepresedintii sunt liderii actiunii politice si de imagine ai partidului. Functia de conducere pe care o ocupa Ioan Oltean il obliga sa puna interesele si imaginea partidului pe primul .

Monica Macovei ii cere demisia lui Ioan Oltean din functia de vicepresedinte PDL

Europarlamentarul PDL Monica Macovei ii solicita lui Ioan Oltean sa demisioneze din functia de vicepresedinte al PDL, avand in vedere ca DNA a inceput urmarirea penala impotriva sa. ii solicit lui Ioan.

RAZBOI iN PDL: Monica Macovei cere DEMISIA lui Ioan Oltean

Conflictele pe scena politica se inmultesc. Astazi vorbim despre un conflict din PDL, intre europarlamentarul Monica Macovei si vicepresedintele PDL, Ioan Oltean. Macovei arata spre codul etic al PDL si.

Ce rol a avut Ioan Oltean in caracatita care a dus la mai multe dosare si la inchiderea unei linii de finantare?

Dupa cum si procurorii DNA specifica intr-un comunicat de presa, acuzatiile aduse deputatului Ioan Oltean apar intr-un dosar mai vechi, mai exact unul din 2011, care-i are in centru pe presedintele Consiliului Judetean Liviu Rusu, precum si pe fostul secretar de stat Ioan Andreica. Neregulile descoperite la acea data la un proiect pe fonduri europene a dus la blocarea unei axe de finantare.

PDL se pregateste sa pice testul Ioan Oltean.

Majoritatea membrilor conducerii PDL refuza sa comenteze solicitarea europarlamentarului Monica Macovei, potrivit careia Ioan Oltean ar trebui sa demisioneze din functia de vicepresedinte al partidului. In plus, cel putin deocamdata, un astfel de subiect nici macar nu figureaza pe agenda Biroului Permanent National. De cand Directia Nationala Anticoruptie a anuntat ca a inceput urmarirea penala fata de ex-secretarul general al PDL pentru fapte de coruptie, conducerea democrat-liberala a avut o .

Monica Macovei ii cere demisia lui Ioan Oltean din conducerea PDL

Urmarirea penala inceputa de DNA impotriva deputatului Ioan Oltean s-ar putea sa-l lase fara functia de vicepresedinte al PDL. Europarlamentarul Monica Macovei ii solicita liderului PDL Bistrita-Nasaud sa demisioneze.

Ioan Oltean, urmarit penal de DNA

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au dispus inceperea urmaririi penale fata de Ioan Oltean, presedinte al organizatiei judetene PDL Bistrita - Nasaud a unui partid, vicepresedinte si fost secretar general al aceluiasi partid.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )