Libnet.ro
UNICEF

06:30

SALt este prima lampa care lumineaza doar cu apa si sare

Playtech Playtech,
SALt este prima lampa care lumineaza doar cu apa si sare

Creata pentru tarile ce trec prin dezastre naturale de proportii, SALt ar trebui sa fie produsa si la scara larga in viitorul apropiat. Are nevoie doar de doua lingurite de sare si un pahar cu apa pentru a genera electricitate si, in consecinta, pentru a ilumina. in acelasi timp insa, daca nu aveti acces la [] SALt este prima lampa care lumineaza doar cu apa si sare Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Un brazilian a creat motocicleta care merge doar cu apa

Motocicleta alimentata cu apa este reala, functioneaza in Brazilia si creatorul spune ca reuseste sa parcurga 500 de kilometri cu doar un litru de apa.

Motocicleta care merge cu apa te va face sa sper ca poluarea poate fi oprita

Daca ti se pare ca omul polueaza prea mult planeta prin benzina si motorina folosite in mijloacele de transport, ai putea avea o licarire de speranta cu aceasta motocicleta alimentata cu apa. Motocicleta alimentata cu apa este reala, functioneaza in Brazilia si creatorul spune careuseste sa parcurga 500 de kilometri cu doar un litru de [] Motocicleta care merge cu apa te va face sa sper ca poluarea poate fi oprita Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Motocicleta care merge cu apa te va face sa speri ca poluarea poate fi oprita

Daca ti se pare ca omul polueaza prea mult planeta prin benzina si motorina folosite in mijloacele de transport, ai putea avea o licarire de speranta cu aceasta motocicleta alimentata cu apa. Motocicleta alimentata cu apa este reala, functioneaza in Brazilia si creatorul spune careuseste sa parcurga 500 de kilometri cu doar un litru de [] Motocicleta care merge cu apa te va face sa speri ca poluarea poate fi oprita Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Incredibil! Un brazilian a inventat motocicleta care merge cu apa

Un brazilian a inventat motocicleta care merge alimentata doar cu apa. Minunea a fost posibila cu ajutorul unei baterii de masina. Energia electrica este folosita pentru a separa hidrogenul de moleculele din.

Maior, despre scutul antiracheta: Este unul defensiv, care priveste o aparare a teritoriului national si a Europei la amenintarea rachetelor balistice. Nu este indreptat impotriva unui stat

Scutul antiracheta care va deveni operational in acest an pe teritoriul tarii noastre este unul defensiv, potrivit ambasadorului Romaniei in SUA, George Maior, care a subliniat ca acesta priveste apararea.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )