Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sanmartean, aproape de Steaua: E prima optiune pentru el

Online Sport Online Sport,
Sanmartean, aproape de Steaua: E prima optiune pentru el

Lucian Sanmartean a intrat in dizgratia lui Adrian Porumboiu, iar din iarna ar putea ajunge la Steaua. Jucatorul a anuntat ca Steaua este prima lui optiune pentru un transfer. continuă pe Online Sport

VIDEO. Prima data pentru mine a fost cu BARACK OBAMA. ...

ALEGERI SUA 2012: Un clip electoral care prezinta o actrita ce invita tinerele americane sa il aleaga pe Barack Obama pentru prima lor data a generat discutii pe Internet, vineri, si nemultumirea adversarilor conservatori ai presedintelui democrat`, scrie realitatea. net. Bruneta cu parul scurt, in varsta de 26 ani, personajul principal si creatoarea serialului, nu vorbeste despre sex, ci despre politica, pentru a incita tinerele sa mearga sa voteze cu candidatul democrat. Prima data cand .

VIDEO ULUITOR: Prima data pentru mine a fost cu Barack Obama. ...

Un clip electoral care prezinta o actrita ce invita tinerele americane sa il aleaga pe Barack Obama pentru prima lor data a generat discutii pe Internet, vineri, si nemultumirea adversarilor conservatori ai presedintelui democrat`. Prima data nu trebuie sa o faci cu oricine. Trebuie sa o faci cu un super tip, afirma Lena Dunham, o vedeta a serialului de televiziune american Girls, intr-o scurta inregistrare video. Bruneta cu parul scurt, in varsta de 26 ani, personajul principal si .

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )