Libnet.ro
UNICEF

07:30

Sanse mai mari pentru romanii care au nevoie de transplant de ficat. Cercetatorii au dezvoltat un ficat din celule stem

Adevărul Adevărul,
Sanse mai mari pentru romanii care au nevoie de transplant de ficat. Cercetatorii au dezvoltat un ficat din celule stem

Peste 300 de romani asteapta sa primeasca un ficat nou, sustin specialistii. Cu toate acestea, de la inceputul anului si pana in prezent au fost efectuate 78 de transplanturi hepatice, un numar record la nivelul Uniunii Europene. Totusi, o noua descoperire facuta de cercetatori, care au dezvoltat un tesut hepatic uman din celule stem, sporeste sansele pacientilor aflati pe lista de asteptare. Descoperirea a fost facuta de cercetatorii japonezi. continuă pe Adevărul

Secretar de Stat: Sunt sanse foarte mari pentru deschiderea unui zacamant nou de uraniu

Secretarul de Stat in Departamentul pentru Energie al Ministerului Economiei, Maricel Popa a declarat ca sunt sanse foarte mari de a gasi finantare pentru deschiderea zacamantului de la Tulghes-Grinties, conform unui comunicat de presa.

Guvernul vrea sa plafoneze contributiile la sanatate pentru persoanele care castiga bani din chirii

Vesti pentru romanii care obtin venituri din chirii. Guvernul USL vrea sa plafoneze contributiile la sanatate pentru persoanele care castiga bani din chirii la cel mult 5 salarii medii brute pe.

EuroGSM: 85% dintre romanii care au un smartphone nu folosesc antivirus

In jur de 85% dintre romanii care folosesc un smartphone nu utilizeaza aplicatii mobile pentru securitatea acestor dispozitive, potrivit estimarilor The PhoneGeeks, echipa tehnica de telefonie mobila a EuroGsm, unul dintre cei mai mari retaileri de.

Forbes: Topul celebritatilor cu cele mai mari castiguri

Madonna este celebritatea cu cele mai mari castiguri, potrivit traditionalului top Forbes, dat publicitatii luni. Cantareata americana in varsta de 55 de ani a obtinut 125 de milioane de dolari in ultimul an.

Madonna, pe primul loc in topul celebritatilor cu cele mai mari castiguri potrivit topului Forbes

Topul Forbes, dat luni publicitatii, o claseaza pe Madonna drept vedeta cu cele mai mari castiguri, cu un profit de 125 de milioane de dolari obtinuti in 2012, citeazaReuters. Cea mai mare parte a.

Sulfina Barbu, atac la Miscarea Populara: Pretentiile lor sunt cam mari pentru ceea ce reprezinta

Vicepresedintele PDL Sulfina Barbu a declarat, sambata seara, ca pretentiile celor din Miscarea Populara sunt cam mari pentru ceea ce reprezinta acestia, ea precizand ca din Organizatia de Femei a PDL nu.

Sulfina Barbu: Pretentiile Miscarii Populare, cam mari pentru ceea ce reprezinta

Vicepresedintele PDL Sulfina Barbu a declarat, aseara, ca pretentiile celor din Miscarea Populara sunt cam mari pentru ceea ce reprezinta acestia, domnia sa precizand ca nu au existat plecari din Organizatia de Femei a PDL spre Miscarea Populara, potrivit surselor de presa.

Sulfina Barbu despre Miscarea Populara: Pretentiile dumnealor sunt cam mari pentru ceea ce reprezinta

Vicepresedintele PDL Sulfina Barbu a declarat, sambata seara, la Zlatna, ca pretentiile celor din Miscarea Populara sunt cam mari pentru ceea ce reprezinta acestia, ea precizand ca din Organizatia de Femei a PDL nu au existat plecari spre Miscarea Populara, transmite Mediafax.

Utile: Cum te pacalesc farmaciile pentru a-si mari veniturile; Atentie la ce beti! Cum sunt inselati romanii care cumpara apa minerala; Spalatul la temperaturi joase, pericol pentru sanatate

De ce este berea buna pentru sanatate? Berea, una dintre cele mai populare si consumate bauturi din lume, contine multe vitamine si nutrienti esentiali cu efecte benefice asupra organismului uman. Cum iti influenteaza silueta profilul de Facebook si persoana cu care iei masa. Sapte strategii de slabit neobisnuite dar eficiente.

Oamenii exista pe Pamant multumita celei mai mari apocalipse de pe Terra

Au fost multe apocalipse prin care omenirea trebuia sa treaca, si asta in ultimii 100 de ani, dar una masiva, de acum milioane de ani, a facut posibila aparitia omului. Datorita mortii unor creaturi a fost posibila evolutia altora.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )