Libnet.ro
UNICEF

01:05

Saptamana e-commerce la WALL-STREET 360: care sunt tendintele din comertul electronic

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Saptamana e-commerce la WALL-STREET 360: care sunt tendintele din comertul electronic

Wall-Street. ro a lansat proiectul TV WALL-STREET 360, un format interactiv cu focus pe analiza de business. De luni pana vineri, invitatii WALL-STREET 360 abordeaza din diverse unghiuri tendintele celor mai importante industrii. Saptamana 29 septembrie. continuă pe Wall-Street Ro

Saptamana e-commerce: Tudor Manea, vicepresedinte eMag, invitatul WALL-STREET 360

Invitatul emisiunii WALL-STREET 360, de luni, 29 septembrie, ora 12:30, va fi Tudor Manea, vicepresedinte eMag.

Andrei Stamatian, prim-vicepresedinte CEC Bank, invitatul WALL-STREET 360 de astazi

Invitatii emisiunii WALL-STREET 360, de astazi, 26 septembrie, ora 12:30, sunt Andrei Stamatian foto), prim-vicepresedinte CEC Bank, si Dragos Chivu, CEO al Printec Group Romania.

Piata cardurilor, incotro? Raspunde Dragos Chivu, CEO Printec, la WALL-STREET 360

Invitatii emisiunii WALL-STREET 360, de astazi, 26 septembrie, ora 12:30, sunt CEO al Printec Group Romania, si Andrei Stamatian, prim-vicepresedinte CEC Bank.

Se ocupa de mobile banking la ING Bank: Robert Anghel, invitatul WALL-STREET 360

Invitatul emisiunii WALL-STREET 360, de astazi, 25 septembrie, ora 12:30, este Robert Anghel, Head of Mobile Strategy in cadrul ING Bank Romania.

Robert Anghel, digital marketing ING Romania: Migram in zona de mobile banking

Robert Anghel, digital marketing manager la ING Romania, a subliniat in cadrul emisiunii Wall-Street 360 ca banca pe care o reprezinta a intrat in zona de mobil, migrand cele mai multe functionalitati din zona de desktop in mobile.

Robert Anghel, ING: Migram in zona de mobile banking

Robert Anghel, Head of Mobile Strategy la ING Bank Romania, a subliniat in cadrul emisiunii WALL-STREET 360, ca banca pe care o reprezinta intra puternic pe zona de mobil, migrand cele mai multe functionalitati din zona de desktop in mobile.

CEC Bank si zona de inovatie: de la carduri contactless la serviciul MoneySend, premiera in UE

Andrei Stamatian, prim-vicepresedinte CEC Bank, a declarat, in cadrul emisiunii WALL-STREET 360 , ca nu toate inovatiile facute de banci au succes comercial, mentionand insa ca CEC Bank s-a schimbat mult pe partea de inovatie in ultimii trei ani, de.

Finantarea antreprenorilor in 2014: plusuri si minusuri, la conferinta WALL-STREET.RO Antreprenor, caut finantare!

Conferinta WALL-STREET. RO Antreprenor, caut finantare! a ajuns la cea de-a patra editie. Primul panel a inceput cu o provocare pentru cei patru invitati si anume identificarea unui aspect pozitiv si a unui lucru negativ in ceea ce priveste.

Vacanta in Copenhaga, paradisul nordului in care traiesti in acelasi timp eleganta trecutului si prezentului

Mirela Meita, director general al agentiei de relatii publice Chelgate Public Affairs Public Relations, le povesteste cititorilor wall-street. ro despre planurile sale de a calatori in Copenhaga, orasul cunoscut ca paradisul nordului.

Vacanta in Copenhaga, paradisul nordului in care traiesti in acelasi timp eleganta trecutului si a prezentului

Mirela Meita, director general al agentiei de relatii publice Chelgate Public Affairs Public Relations, le povesteste cititorilor wall-street. ro despre planurile sale de a calatori in Copenhaga, orasul cunoscut ca paradisul nordului.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )