Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sapte judoka de la CSM Satu Mare participa la Campionatul National de seniori de la Iasi

Adevărul Adevărul,
Sapte judoka de la CSM Satu Mare participa la Campionatul National de seniori de la Iasi

Vineri, 17 octombrie, echipa de judo a CSM Satu Mare se deplaseaza la Iasi, acolo unde sambata si duminica se va desfasura finala Campionatului National de seniori la proba de individual. continuă pe Adevărul

Karateka de la CSM Satu Mare participa la Campionatul Mondial pentru copii, cadeti si junior din Polonia

14 sportivi componenti ai sectiei de karate din cadrul CSM Satu Mare, participa in perioada 16- 20 octombrie la Campionatul Mondial de Karate WUKF pentru copii, cadeti si juniori. Competitia se desfasoara in orasul Szczecin Polonia).

Locul II pentru popicarii de la CSM Satu Mare la etapa a II- a Campionatului National de la Campia Turziii

Arena de popice din Campia Turzii a gazduit sambata, 11 octombrie, etapa a II-a din cadrul Campionatului National de Juniori la popice. Sportivii de la CSM Satu Mare au incheiat pe locul II aceasta etapa, doborand in total 3. 053 de popice.

Medalii de aur si argint pentru satmareni, la Satu Mare International Masters Judo Championship

Zeci de judoka din Romania, Austria, Ungaria, Slovacia, Germania, Portugalia si Serbia au participat sambata, 11 octombrie, la prima editie a evenimentului Satu Mare International Masters Judo Championship. Satmarenii au avut o evolutie foarte buna la aceasta competitie, cucerind locurile I, II si III.

Scolarii din Satu Mare vor primi, incepand de azi, laptele si cornul, la o luna de la inceperea anului scolar

Elevii din Satu Mare au inceput noul an scolar fara lapte si corn. Gustarile gratuite au ajuns insa incepand de azila elevii si prescolarii beneficiari ai acestui program, datorita faptului ca pe 14 octombrie au fost semnate contractele in acest sens.

Un milion de stele pentru nevoiasi la Satu Mare. Donatii pentru varstnici si familii sarace, pe 17 octombrie

Ca in fiecare an, organizatiile Caritas din Romania aduna oamenii intr-un gest de solidaritate. Si in acest an, vineri, 17 octombrie, incepand cu ora 17. 00, pe aleea Corneliu Coposu din Satu Mare dar si in Carei va avea loc evenimentul Un milion de stele pentru nevoiasi.

Intoxicatie in masa cu ciuperci, la Satu Mare. 14 persoane au ajuns la spital in stare grava, una e in coma

Intoxicatie in masa cu ciuperci, la Satu Mare. 14 persoane au ajuns la spital in stare extrem de grava dupa ce au mancat ciuperci culese din padure. S-a intamplat marti, iar la scurt, pacientii au ajuns internati la sectia de terapie intensiva, fiind adusi la spital cu ambulanta.

Alegeri prezidentiale 2014 Laura Bota, presedinte PMP Satu Mare: Declaratia purtatorului de cuvant din campania PSD a jignit 25 % din populatia Romaniei

Presedintele Partidului Miscarea Populara Satu Mare, Laura Diana Bota, considera ca PSD a lansat intentionat atacurile declansate la adresa contracandidatilor lui Victor Ponta care nu au copii, iar lasarea senatoarei Gabriela Firea in lumina reflectoarelor este doar o sectiune din acest scenariu neadecvat de campanie electorala.

O pista pentru biciclisti va lega orasul Ardud de municipiul Satu Mare

O noua pista de biciclisti de circa 25 de km va lega municipiul Satu Mare de Ardud. Proiectul este demarat de catre reprezentantii APM, care spun ca pentru realizarea acestui nou proiect vor solicita finantare europeana.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,236 seconds )