Libnet.ro
UNICEF

19:30

Sapte persoane au fost ranite intr-un accident in Capitala. Circulatie blocata pe soseaua Oltenitei

Hotnews Hotnews,
 Sapte persoane au fost ranite intr-un accident in Capitala. Circulatie blocata pe soseaua Oltenitei

Sapte persoane au fost ranite, miercuri seara, in Capitala dupa ce autoturismele in care se aflau au fost implicate intr-un accident rutier pe soseaua Oltenitei din sectorul 4, circulatia fiind blocata in zona producerii accidentului, la ora transmiterii acestei stiri, informeaza Brigada Rutiera, potrivit Mediafax. continuă pe Hotnews

Accident grav pe soseaua Oltenitei din Capitala. Sapte persoane au fost ranite

Traficul rutier a fost blocat, miercuri seara, pe soseaua Oltenitei din Capitala, unde a avut loc un accident in care au fost implicate trei autovehicule. in urma accidentului, sapte persoane au fost ranite.

GRAV ACCIDENT in Capitala: Sapte persoane au fost ranite, iar sapte masini au fost avariate (VIDEO)

Un accident grav s-a produs in Capitala miercuri seara, sase masini au fost implicate in urma caruia sapte persoane au fost ranite. in accident au fost implicate sase autoturisme, trei.

Accident grav pe soseaua Oltenitei din Capitala. Sapte persoane au fost ranite

Traficul rutier este blocat, miercuri seara, pe soseaua Oltenitei din Capitala, unde a avut loc un accident in care au fost implicate trei autovehicule. Potrivit news. ro, sapte persoane au fost.

A condus cu alcoolemie de peste 2 gr/l si a facut un accident. Doua persoane au fost ranite

Un conducator auto este trimis in judecata dupa ce, in 19 iulie, anul trecut, a fost autorul unui accident rutier, soldat cu doua victime. Acesta bause inainte de a urca la volan, alcoolemia stabilita prin analizele specifice fiind de 2,10 gr/l alcool pur in sange.

Atac armat pe holul unui spital de pe Coasta de Azur! Cinci persoane au fost ranite

Doua persoane au fost ranite intr-un spital din Frejus Var), in regiunea Provence-Alpes-Cote d'Azur sud-est), intr-un schimb de focuri, care a avut loc, sambata.

Circulatia blocata pe DN7: Doua persoane a decedat intr-un accident ce a implicat un microbuz in care se aflau 7 muncitori (VIDEO)

UPDATE: Numarul persoanelor care si-au pierdut viata in accidentul rutier din judetul Valcea a crescut. 2 tineri au decedat in urma ciocnirii dintre cele doua vehicule. Un accident rutier a.

Un autobuz cu nuntasi a ajuns in sant. Sapte persoane au fost ranite

Grav accident de circulatie in judetul Bacau, intre localitatile Buhoci si Dospinesti, unde, un autobuz cu nuntasi a ajuns intr-un sant din cauza neacordarii de prioritate, potrivit Radio.

Accident rutier intre Pitesti si Campulung. Trei persoane au fost ranite

Trei persoane au fost ranite, luni dimineata, intr-un accident rutier care a avut loc pe DN 73, in localitatea argeseana Mihaesi.

Explozie la o nunta, in sudul Turciei: Cel putin 30 de persoane au murit, iar alte 94 au fost ranite (FOTO, VIDEO)

Cel putin 30 de persoane au murit, iar alte 94 au fost ranite intr-o explozie care s-a produs la o nunta in sudul Turciei, la Gaziantep, localitate situata la aproximativ 95 km de orasul sirian Alep,.

FOTO: Un tren si un autobuz s-au ciocnit in Germania. Cel putin noua persoane au fost ranite

Cel putin noua persoane au fost ranite, miercuri, dupa ce un autobuz si un tren s-au ciocnit in landul german Saxonia Inferioara, a declarat miercuri un purtator de cuvant al politiei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )