Libnet.ro
UNICEF

19:00

Accident grav pe soseaua Oltenitei din Capitala. Sapte persoane au fost ranite

Antena3 Antena3,
Accident grav pe soseaua Oltenitei din Capitala. Sapte persoane au fost ranite

Traficul rutier este blocat, miercuri seara, pe soseaua Oltenitei din Capitala, unde a avut loc un accident in care au fost implicate trei autovehicule. Potrivit news. ro, sapte persoane au fost. continuă pe Antena3

Accident grav pe soseaua Oltenitei din Capitala. Sapte persoane au fost ranite

Traficul rutier a fost blocat, miercuri seara, pe soseaua Oltenitei din Capitala, unde a avut loc un accident in care au fost implicate trei autovehicule. in urma accidentului, sapte persoane au fost ranite.

GRAV ACCIDENT in Capitala: Sapte persoane au fost ranite, iar sapte masini au fost avariate (VIDEO)

Un accident grav s-a produs in Capitala miercuri seara, sase masini au fost implicate in urma caruia sapte persoane au fost ranite. in accident au fost implicate sase autoturisme, trei.

Sapte persoane au fost ranite intr-un accident in Capitala. Circulatie blocata pe soseaua Oltenitei

Sapte persoane au fost ranite, miercuri seara, in Capitala dupa ce autoturismele in care se aflau au fost implicate intr-un accident rutier pe soseaua Oltenitei din sectorul 4, circulatia fiind blocata in zona producerii accidentului, la ora transmiterii acestei stiri, informeaza Brigada Rutiera, potrivit Mediafax.

Accident grav in Arges. O basculanta a lovit un microbuz si a ricosat apoi intr-un TIR. Un sofer a ramas prins intre fiarele masinii

Un accident grav de circulatie a avut loc in judetul Arges, marti dimineata, unde o basculanta a lovit un microbuz si a ricosat intr-un TIR care stationa. Potrivit primelor informatii, soferul .

NEWS ALERT. Accident cu victime multiple in Bucuresti

Sapte persoane au fost ranite, miercuri seara, in Capitala dupa ce autoturismele in care se aflau au fost implicate intr-un accident rutier pe soseaua Oltenitei din sectorul 4, circulatia fiind blocata in zona producerii accidentului, la ora transmiterii acestei stiri, informeaza Brigada Rutiera.

Un autobuz cu nuntasi a ajuns in sant. Sapte persoane au fost ranite

Grav accident de circulatie in judetul Bacau, intre localitatile Buhoci si Dospinesti, unde, un autobuz cu nuntasi a ajuns intr-un sant din cauza neacordarii de prioritate, potrivit Radio.

43 de perchezitii la firme din Capitala, Prahova si Ilfov

Politistii din Prahova efectueaza, astazi, 43 de perchezitii la sediile unor societati comerciale si la locuintele mai multor suspecti de comiterea de infractiuni economice, iar 30 de mandate de aducere urmeaza sa fie puse in aplicare, potrivit unui comunicat al Inspectoratului General al Politiei Romane IGPR).

Actorul Marin Moraru a murit la Spitalul Elias din Capitala (VIDEO)

Marele actor Marin Moraru a incetat din viata, duminica dupa-amiaza, la Spitalul Elias din Bucuresti, acolo unde era internat din 10 august. Actorul avea 79 de ani. Nu mi-e frica de moarte, ci de.

Pericol de explozie in cartierul Militari din Capitala

Este panica la aceasta ora intr-o zona rezidentiala din zona MIlitari unde s-a spart o teava de gaze. Pompierii au mers la fata locului de urgenta, zona a fost rapid incercuita de politie.

Alerta la Consulatul israelian din Istanbul. Cinci persoane au fost retinute

Cinci persoane au fost retinute luni dimineata dupa ce au incercat sa patrunda in cladirea consulatului israelian din Istanbul, in semn de protest fata de atacurile aeriene ale Israelului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )