Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sarboaicele se tem de Romania: Cel mai greu adversar posibil

Online Sport Online Sport,
Sarboaicele se tem de Romania: Cel mai greu adversar posibil

Echipa de FedCup a Serbiei s-a deplasat la Bucuresti cu gandul ramanerii in elita tenisului feminin, insa jucatoarele din tara vecina sunt constiente de dificultatea intalnirii cu Romania. continuă pe Online Sport

Sarboaicele se tem de Romania: Cel mai greu adversar posibil

Echipa de FedCup a Serbiei s-a deplasat la Bucuresti cu gandul ramanerii in elita tenisului feminin, insa jucatoarele din tara vecina sunt constiente de dificultatea intalnirii cu Romania.

Somerii din Oltenia isi gasesc cel mai greu de munca. Somajul pe termen lung in Romania, aproape 50%

Somerii din Oltenia isi gasesc cel mai greu de munca, peste 60% dintre acestia petrecand perioade de peste 12 luni in somaj, in timp ce, la nivel national, aproape jumatate dintre someri sunt in aceasta.

Somerii din Oltenia isi gasesc cel mai greu de munca. Somajul pe termen lung in Romania, aproape 50%

Somerii din Oltenia isi gasesc cel mai greu de munca, arata cele mai recente date Eurostat. Concret, peste 60% dintre acestia petrec perioade de peste 12 luni in somaj, in timp ce, la nivel national, aproape jumatate dintre someri sunt in aceasta situatie.

Cel mai prost rezultat posibil pentru Mircea Lucescu: Sahtior a cazut pe locul 2 in Ucraina si nu mai e favorita la titlu

Formatia din Donetk a castigat ultimele patru editii de campionat, insa acum, cu sase runde inainte de finalul sezonului, a pierdut pozitia de lider.

Cel mai mare concurs de desen din Romania revine la East European Comic Con

Dupa succesul de anul trecut, Faber-Castell va organiza inca o data cel mai mare concurs de desen din Romania. Astfel, in perioada 9-11 mai la Romexpo, doritorii isi vor putea exersa si etala talentul, viziunea si creativitatea pe tema Supereroi si mediul inconjurator. Startul concursului se va da vineri, 9 mai, ora 16:00 si se va incheia duminica, 11 mai, ora 12:00. Asadar, concurentii trebuie sa realizeze un personaj original pe tema mentionata pe parcursul a 2 zile, in spatiul special amenajat din cadrul East European Comic Con. Participantii vor putea folosi ustensilele profesionale de arta oferite de standul Faber-Castell, dar si materiale proprii in cazul in care doresc sa le aduca.

Cel mai iubit preot al vasluienilor. Parintele Burduja, un sfant al inchisorilor comuniste

Constantin Burduja va ramane pentru vasluieni unul dintre cei mai iubiti preoti, care a slujit cu aceeasi dragoste fata de oameni pana la venerabila varsta de 102 ani. A supravietuit foametei, razboiului, inchisorilor comuniste si de aceea a fost botezat de ceilalti preoti patriarh al Vasluiului. A trecut in nefiinta anul acesta, pe 25 ianuarie, fiind nu doar cel mai indragit preot vasluian, ci si cel cel mai longeviv.

A VII-a editie a expozitiei cu vanzare Cel mai frumos Ou de Paste

Joi, 17 aprilie, in Piata Tricolorului din centrul municipiului Bacau are loc cea de-a VII-a editie a evenimentului Cel mai Frumos Ou de Paste.

Floyd Mayweather, cel mai bine platit sportiv din lume

Pugilistul american Floyd Mayweather este cel mai bine platit sportiv din lume potrivit unui raport dat publicitatii de ESPN.

Traian Basescu: Cel mai bun si experimentat candidat la prezidentiale ar fi Emil Boc

Presedintele Traian Basescu a vorbit miercuri, intr-un interviu televizat, despre posibilii candidati la alegerile prezidentiale din acest an, aratand ca Emil Boc ar fi cel mai bun candidat din partea dreptei.

Cursul BNR a urcat la cel mai ridicat nivel din ultimele trei saptamani

Moneda nationala s-a depreciat usor in prima parte a sesiunii interbancare de miercuri, astfel ca Banca Nationala a Romaniei BNR) a publicat un curs de referinta in crestere cu 1,16 bani, la 4,4762 lei/euro, reprezentand cel mai ridicat nivel din.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )