Libnet.ro
UNICEF

20:00

Sase procurori candideaza pentru sefia DIICOT, intre ei si Giorgiana Hosu

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Sase procurori candideaza pentru sefia DIICOT, intre ei si Giorgiana Hosu

Un numar de sase procurori candideaza pentru functia de procuror sef al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT), intre acestia numarandu-se actualul sef interimar al structurii, Giorgiana Hosu, conform. continuă pe Wall-Street Ro

Sase procurori candideaza la sefia DIICOT: Printre acestia si Giorgiana Hosu, adjunctul institutiei

Sase procurori si-au depus candidatura pentru functia de sef al DIICOT, informeaza Ministerul Justitiei. Printre acestia se numara si actualul adjunct al institutiei, Giorgiana Hosu. Astfel, pentru selectia.

Sase procurori candideaza la sefia DIICOT: Printre acestia, si Giorgiana Hosu, adjunctul institutiei

Sase procurori si-au depus candidatura pentru functia de sef al DIICOT, informeaza Ministerul Justitiei. Printre acestia se numara si actualul adjunct al institutiei, Giorgiana Hosu. Astfel, pentru selectia.

Sase procurori, in cursa pentru sefia DIICOT. Printre ei, seful interimar al institutiei

Un numar de sase procurori candideaza pentru functia de procuror-sef al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT), printre acestia numarandu-se actualul sef.

Cine este Adrian Gluga, candidat pentru sefia DIICOT

Procurorul sef de la DIICOT- Serviciul Teritorial Craiova, Adrian Gluga, este unul dintre candidatii pentru sefia Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism.

Care sunt candidatii pentru sefia DIICOT

Ministerul Justitiei a publicat lista persoanelor care si-au depus candidatura pentru ocuparea functiei de procuror sef al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism D.

Ministerul Justitiei: Sase procurori, printre care si actualul adjunct Giorgiana Hosu, candideaza la sefia DIICOT

Ministerul Justitiei anunta ca sase procurori si-au depus candidatura pentru functia de sef al DIICOT, printre acestia fiind si actualul adjunct al institutiei, Giorgiana Hosu, informeaza Agerpres.

Cine sunt procurorii care vor sa ii ia locul Alinei Bica, la conducerea DIICOT

Sase procurori candideaza pentru ocuparea functiei de procuror-sef al DIICOT, printre ei numarandu-se si seful interimar al institutiei Elena Hosu, a anuntat Ministerul Justitiei. Initial, isi depusesera candidatura sapte persoane, insa una dintre ele a renuntat luni, in ultima zi a perioadei de inscriere.

Cinci procurori DIICOT si unul DNA candideaza pentru fostul post al Alinei Bica

Cinci procurori, dintre care unul din DNA si ceilalti din DIICOT, precum si Giorgiana Hosu, actual sef interimar al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism, si-au depus candidaturile pentru functia care i-a apartinut Alinei Bica.

Ultima zi pentru depunere a candidaturilor la sefia DIICOT

Procurorii din toata tara isi pot depune, pana luni, candidatura la Ministerul Justitiei pentru ocuparea functiei de procuror sef al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT).

Ultima zi pentru depunerea candidaturilor la sefia DIICOT

Luni este ultima zi in care procurorii din toata tara isi pot depune candidatura la Ministerul Justitiei pentru ocuparea functiei de procuror sef al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate.

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )