Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sase tronsoane de drum national din judetul Calarasi, redeschise.

România Liberă România Liberă,
Sase tronsoane de drum national din judetul Calarasi, redeschise.

Sase tronsoane de drum national din judetul Calarasi, intre care cel de la Oltenita spre Bucuresti, au fost deschise circulatiei, joi dupa-amiaza, conform Mediafax. Autostrada Soarelui A2) ramane inchisa, iar unele tronsoane de drum national au fost redeschise, insa cu restrictii de circulatie, conform Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta Calarasi. Citeste si: Prahova: 16. 000 de oameni din sapte localitati sunt izolati Astfel, este permisa circulatia autovehiculelor cu masa de . continuă pe România Liberă

Traficul rutier a fost inchis pe toate drumurile nationale din judetele Calarasi, Tulcea si Braila

Traficul rutier a fost inchis, miercuri dupa-amiaza, pe toate drumurile nationale din judetele Calarasi, Tulcea si Braila, din cauza viscolului si a vizibilitatii reduse. in judetul Calarasi au fost.

Un angajat al cabanei Padina, din judetul Dambovita, a fost atacat de un urs

Un angajat al cabanei Padina, din judetul Dambovita, a trecut prin clipe de cosmar, dupa ce a fost atacat de un pui de urs. Barbatul isi incheiase programul de lucru si tocmai iesise pe usa cabanei, in.

Peste 100 de sate din 39 de comune din judetul Buzau, izolate din nou din cauza viscolului

Peste 100 de sate din 39 de comune din judetul Buzau sunt izolate, miercuri dupa-amiaza, din cauza viscolului. Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Buzau, Vasile.

O femeie a nascut in tren, intr-o gara din judetul Vaslui

O femeie in varsta de 33 de ani din Barlad a nascut in tren, miercuri dimineata, intr-o gara din apropierea municipiului Vaslui, seful de tren fiind cel care i-a taiat cordonul ombilical copilului, transmite.

O femeie a nascut in tren, intr-o gara din judetul Vaslui.

O femeie in varsta de 33 de ani din Barlad a nascut in tren, miercuri dimineata, intr-o gara din apropierea municipiului Vaslui, seful de tren fiind cel care i-a taiat cordonul ombilical copilului, transmite Mediafax. Potrivit reprezentantilor Serviciului de Ambulanta Judetean SAJ) Vaslui, femeia, insarcinata in noua luni, se afla in tren impreuna cu sotul sau, iar la un moment dat, dupa ce a trecut de gara din municipiul Vaslui, i s-a declansat travaliul. Conductorul a oprit trenul in prima .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2325 seconds )