Libnet.ro
UNICEF

00:08

Satu Mare: Un tanar de 21 de ani a fost impuscat de 5 ori in plina strada

B1 B1,
Satu Mare: Un tanar de 21 de ani a fost impuscat de 5 ori in plina strada

Un tanar de 21 de ani a fost impuscat in plina strada la Satu Mare. Victima a fost gasita de un trecator si a fost transportata de urgenta la Spitalul Judetean din oras. Medicii de pe ambulanta spun. continuă pe B1

Un tanar de 21 de ani a fost impuscat, de cinci ori, in plina strada. Acesta a supravietuit

Un tanar de 21 de ani din Satu Mare a fost impuscat pe strada, sambata dimineata. Medicii veniti la fata locului au precizat ca baiatul avea cinci plagi si a fost dus de urgenta la spital, unde a fost imediat bagat in sala de operati.

Un tanar de 21 de ani a fost impuscat, de cinci ori, in plina strada. Agresorii i-au furat taximetrul si i-au dat foc

Un tanar de 21 de ani din Satu Mare a fost impuscat pe strada, sambata dimineata. Medicii veniti la fata locului au precizat ca baiatul avea cinci plagi si a fost dus de urgenta la spital, unde a fost imediat bagat in sala de operati. Agresorii i-au furat masina tanarului taximetrist si apoi i-au dat foc.

Satu Mare: Tanar impuscat si abandonat in strada de doi barbati cu care furase un taxi

Un tanar de 21 de ani a ajuns in stare grava la Spitalul Judetean din Satu Mare, sambata, fiind impuscat si abandonat apoi in strada de alti doi tineri cu care furase un taxi, dupa ce l-au amenintat pe taximetrist si l-au coborat cu forta din masina, ulterior autoturismul fiind gasit incendiat, relateaza Mediafax.

Incident ARMAT in Satu Mare. Un barbat a ajuns in stare grava la spital

Un barbat de 30 de ani din Satu Mare a ajuns la spital dupa ce a fost impuscat cu un pistol cu aer comprimat. Incidentul a avut loc in Satu Mare, sambata dimineata. Barbatul a ajuns in stare.

FOTO A inceput campania electorala la Satu Mare. Noua sectie de dermatologie de la Spitalul Vechi a fost inaugurata la cinci luni de la finalizarea lucrarilor

O noua sectie de boli dermato-venerologice utilata cu echipamente de ultima generatie si de cea mai inalta performanta a fost inaugurata miercuri, la Spitalul Vechi din Satu Mare. Consiliul Judetean a inaugurarea spatiul abia azi, chiar daca lucrarile au fost finalizate la sfarsitul anului trecut.

Baron local de Satu Mare: Mircea Govor domneste peste Consiliul Judetean, filiala PSD Satu Mare si intreg judetul

Seful PSD Satu Mare si vicepresedintele Consiliului Judetean, Mircea Govor, se inscrie usor in categoria baronilor locali. Omul lui Dragnea, asa cum i se mai spune, e bogat, a fost implicat in scandaluri de evaziune fiscala si patron de televiziune locala. Mai concret spus, un adevarat baron local, care are ultimul cuvant de spus in deciziile luate in judet.

Cat costa o inmormantare in Satu Mare, de la biserica si preoti, pana la gropari

Tarifele de inmormantare practicate la nivelul judetului Satu Mare difera de la o localitate la alta. Costurile legate de acest trist eveniment sunt determinate nu numai de serviciile la care trebuie apelat in astfel de cazuri ci si de pretentiile familiei indoliate.

Show cu parapante, la Aeroportul International din Satu Mare

Impatimitii sporturilor cu parapanta, paramotorul si paratrike sunt asteptati in perioada 16-18 mai la Aeroportul International din Satu Mare la Mitingul parapantistic. Deschiderea oficiala a evenimentului va avea loc in data de 16 mai, la ora 17. Intrarea la eveniment este gratuita.

ştiri de la B1

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.211 seconds )