Libnet.ro
UNICEF

19:30

Scad actiunile companiilor miniere si petroliere din Europa

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Scad actiunile companiilor miniere si petroliere din Europa

Actiunile tranzactionate la bursele din Europa au urmat un curs negativ ieri, in majoritate, cele mai mari pierderi fiind inregistrate in sectorul minier si cel petrolier, dupa ce Societe Generale SA a estimat ca pretul minereului de fier ar putea sa scada in continuare, iar cotatiile titeiului au scazut puternic. continuă pe Ziarul Bursa

Scad actiunile companiilor miniere si petroliere din Europa

Actiunile tranzactionate la bursele din Europa au urmat un curs negativ ieri, in majoritate, cele mai mari pierderi fiind inregistrate in sectorul minier si cel petrolier, dupa ce Societe Generale SA a estimat ca pretul minereului de fier ar putea sa scada in continuare, iar cotatiile titeiului au scazut puternic.

Urca actiunile bancilor din Europa

Actiunile tranzactionate la bursele din Europa s-au inscris pe un curs pozitiv ieri, cele mai importante castiguri fiind consemnate in sectorul bancar.

Bucurestiul, orasul din Europa afectat cel mai mult de ambuteiaje

Bucurestiul este orasul din Europa cel mai afectat de ambuteiaje, fiind urmat de capitala Poloniei, in timp ce, la nivel mondial, Istanbul si Mexico City sunt orasele afectate cel mai mult de traficul rutier.

Romania, gazda conferintei EUCOM a sefilor de state majore din Europa Centrala. Generalul Breedlove, prezent la eveniment

Conferinta Comandamentului European al Fortelor Armate ale SUA EUCOM) cu sefii apararii din Europa Centrala se va desfasura, miercuri si joi, la Bucuresti, la eveniment participand si generalul Philip.

Sefii apararii din Europa Centrala se reunesc maine, la Bucuresti

Conferinta Comandamentului European al Fortelor Armate ale Statelor Unite ale Americii cu sefii apararii din Europa Centrala se va desfasura, in zilele de 1 si 2 aprilie, in Bucuresti.

Klaus Iohannis se intalneste marti cu comandantul suprem al Fortelor Aliate din Europa, generalul Philip M. Breedlove

Presedintele Klaus Iohannis va avea marti o intrevedere cu comandantul suprem al Fortelor Aliate din Europa, generalul Philip M. Breedlove, informeaza Administratia Prezidentiala. intalnirea va avea loc la.

Iohannis se intalneste, marti, cu seful Fortelor Aliate din Europa

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste, marti, cu comandantul suprem al Fortelor Aliate din Europa SACEUR), generalul Philip M. Breedlove, informeaza Administratia Prezidentiala.

Scad pietele europene

Actiunile companiilor listate la bursele din Europa au scazut ieri, investitorii fiind atenti la unele date economice privind zona euro.

Nucleul crizei economice din Europa: Grecia, aruncata de UE in bratele Rusiei?

Grecia pare sa ramana fara optiuni in fata crizei datoriilor suverane din Uniunea Europeana, pe masura ce falia dintre Germania, principalul creditor al Atenei, si guvernul elen condus de Alexis Tsipras se adanceste. In acest contextul in care.

Ce drepturi au clientii firmelor de asigurare din Europa

Piata serviciilor financiare din Romania se afla in fata unei importante schimbari de paradigma. Companiile de asigurari vor trebui sa se concentreze mai mult pe protectia consumatorilor o data cu adoptarea unor norme noi, cum ar fi directiva Solvency II.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2933 seconds )