Libnet.ro
UNICEF

22:30

SCANDAL DE AMPLOARE in Comisia unde a fost audiata SEVIL SHHAIDEH! Ce s-a intamplat cu PMP (VIDEO)

B1 B1,
SCANDAL DE AMPLOARE in Comisia unde a fost audiata SEVIL SHHAIDEH! Ce s-a intamplat cu PMP (VIDEO)

Scandal de amploare in Comisia pentru Administratie Publica, unde a fost audiata Sevil Shhaideh. Alesii au protestat atunci cand li s-a cerut sa puna un numar limitat de intrebari, iar membrii. continuă pe B1

Ministrul propus al Dezvoltarii Regionale, Sevil Shhaideh, dupa audierea in comisia de specialitate: Am primit aviz pozitiv. Mergem la treaba

Sevil Shhaideh, propusa ca ministru al Dezvoltarii Regionale si Administratiei, a primit, miercuri, avizul favorabil al comisiei de specialitate.

Sevil SHHAIDEH a aparut, din NOU, in PRESA STRAINA! Era pe punctul sa devina PRIMA FEMEIE si totodata primul MUSULMAN prim-ministru al Romaniei

Sevil Shhaideh a aparut iarasi in presa americana, chiar daca nu a reusit sa ajunga premierul Romaniei, dar a fost nominalizata pentru functia de vicepremier si ministru al dezvoltarii.

Washington Post: Sevil Shhaideh era sa fie primul-ministru de origine musulmana si femeie, dar un novice politic

Miercuri, in Washington Post a aparut numele lui Sevil Shhaideh nominalizata in guvernul Grindeanu pentru portofoliul de la Dezvoltare Regionala si pentru functia de vicepremier, chiar daca nu a reusit sa ajunga premierul Romaniei la prima nominalizare a PSD+ ALDE.

Sevil Shhaideh le promite primarilor o lege care sa-i scape de raspundere penala

Sevil Shhaideh, vicepremier si ministru al Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, a declarat miercuri, la Parlament, ca raspunderea administrativa la nivelul competentelor aparatului de specialitate trebuie clarificata printr-un proiect de lege.

Sevil Shhaideh: Raspunderea administrativa trebuie clarificata printr-un proiect de lege

Sevil Shhaideh, propusa vicepremier si ministru al Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, a declarat miercuri, la Parlament, ca raspunderea administrativa la nivelul competentelor aparatului de specialitate trebuie clarificata printr-un.

Sevil Shhaideh, nr.2 in noul Guvern PSD. Ea ocupa postul de vicepremier si ministru al Dezvoltarii Regionale. Turismul este condus de Mircea Dobre

Constanta a trimis 2 ministri in noul Cabinet: Sevil Shhaideh - nr. 2 in Guvern, ca vicepremier si ministru al Dezvoltarii Regionale. Mircea Titus Dobre este ministru al Turismului.

DRAGNEA, DEZVALUIRI IMPORTANTE: Ce SERVICIU SECRET i-a INTERZIS lui Sevil Shhaideh sa fie PREMIER

Liviu Dragnea a facut cateva dezvaluiri importante. Liderul PSD a pomenit de sursa de unde ar fi venit informatiile catre Cotroceni care i-au oferit presedintelui Klaus Iohannis posibilitatea de a o refuza pe.

Fosta secretara din Teleorman, plasata de condamnatul Dragnea la Ministrul de Interne, a fost audiata cu usile inchise in Parlament. Ziaristii au fost dati afara din sala. Prim-ministrul Sorin Grindeanu este total inexistent in peisajul avizarii

Audierea ministrului propus la MAI, Carmen Dan, a avut loc cu usile inchise, astfel ca jurnalistii au fost rugati sa paraseasca sedinta in care era audiata, pe motiv ca se vor discuta probleme de siguranta nationala.

GUVERN MARIONETA. Fosta secretara din Teleorman, plasata de condamnatul Dragnea la Ministrul de Interne, a fost audiata cu usile inchise in Parlament. Ziaristii au fost dati afara, ca sa fie linistita Carmen Dan. Prim-ministrul de paie Sorin Grindeanu est

Audierea ministrului propus la MAI, Carmen Dan, a avut loc cu usile inchise, astfel ca jurnalistii au fost rugati sa paraseasca sedinta in care era audiata, pe motiv ca se vor discuta probleme de siguranta nationala.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )