Libnet.ro
UNICEF

22:30

Sevil Shhaideh: Raspunderea administrativa trebuie clarificata printr-un proiect de lege

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Sevil Shhaideh: Raspunderea administrativa trebuie clarificata printr-un proiect de lege

Sevil Shhaideh, propusa vicepremier si ministru al Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, a declarat miercuri, la Parlament, ca raspunderea administrativa la nivelul competentelor aparatului de specialitate trebuie clarificata printr-un. continuă pe Wall-Street Ro

Sevil Shhaideh le promite primarilor o lege care sa-i scape de raspundere penala

Sevil Shhaideh, vicepremier si ministru al Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, a declarat miercuri, la Parlament, ca raspunderea administrativa la nivelul competentelor aparatului de specialitate trebuie clarificata printr-un proiect de lege.

SCANDAL DE AMPLOARE in Comisia unde a fost audiata SEVIL SHHAIDEH! Ce s-a intamplat cu PMP (VIDEO)

Scandal de amploare in Comisia pentru Administratie Publica, unde a fost audiata Sevil Shhaideh. Alesii au protestat atunci cand li s-a cerut sa puna un numar limitat de intrebari, iar membrii.

Sevil SHHAIDEH a aparut, din NOU, in PRESA STRAINA! Era pe punctul sa devina PRIMA FEMEIE si totodata primul MUSULMAN prim-ministru al Romaniei

Sevil Shhaideh a aparut iarasi in presa americana, chiar daca nu a reusit sa ajunga premierul Romaniei, dar a fost nominalizata pentru functia de vicepremier si ministru al dezvoltarii.

Washington Post: Sevil Shhaideh era sa fie primul-ministru de origine musulmana si femeie, dar un novice politic

Miercuri, in Washington Post a aparut numele lui Sevil Shhaideh nominalizata in guvernul Grindeanu pentru portofoliul de la Dezvoltare Regionala si pentru functia de vicepremier, chiar daca nu a reusit sa ajunga premierul Romaniei la prima nominalizare a PSD+ ALDE.

Ministrul propus al Dezvoltarii Regionale, Sevil Shhaideh, dupa audierea in comisia de specialitate: Am primit aviz pozitiv. Mergem la treaba

Sevil Shhaideh, propusa ca ministru al Dezvoltarii Regionale si Administratiei, a primit, miercuri, avizul favorabil al comisiei de specialitate.

Sevil Shhaideh, nr.2 in noul Guvern PSD. Ea ocupa postul de vicepremier si ministru al Dezvoltarii Regionale. Turismul este condus de Mircea Dobre

Constanta a trimis 2 ministri in noul Cabinet: Sevil Shhaideh - nr. 2 in Guvern, ca vicepremier si ministru al Dezvoltarii Regionale. Mircea Titus Dobre este ministru al Turismului.

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )