Libnet.ro
UNICEF

06:00

SCANDAL Romania-Austria, pe tema alocatiilor pentru copii. MAE: Libera circulatie presupune si nediscriminare

România Liberă România Liberă,
SCANDAL Romania-Austria, pe tema alocatiilor pentru copii. MAE: Libera circulatie presupune si nediscriminare

Ministerul Afacerilor Externe a transmis, sambata, ca nu este de acord cu luarile de pozitie publice ale ministrului federal al Afacerilor Externe al Austriei pe tema asistentei sociale destinate lucratorilor intra-comunitari, cu referire expresa la Romania, informeaza un comunicat al MAE. continuă pe România Liberă

George Maior: Romania are capacitatea necesara pentru a elabora strategii complexe in materie de siguranta nationala

Romania are capacitatea necesara pentru a elabora strategii complexe in materie de siguranta nationala. Unele au fost prezentate ieri la o intalnire care a avut loc la Academia de Stiinte ale Securitatii.

Austria ar putea reduce alocatiile de 160 euro pentru copii romanilor

Ministrul austriac de Externe, Sebastian Kurz, cere o reforma a sistemelor sociale in Uniunea Europeana, fiind nemultumit de faptul ca statul austriac plateste o alocatie de 160 de euro pentru copilul unui roman care lucreaza in Austria, desi in.

Reprezentantul FMI in Romania, despre pensiile speciale pentru parlamentari: Vedem cu ingrijorare restaurarea privilegiilor

FMI este ingrijorat de reintroducerea unor privilegii privind pensiile speciale, care in trecut au fost o povara fiscala semnificativa, a declarat reprezentantul FMI in Romania, Guillermo Tolosa, referindu-se la proiectul privind pensiile speciale pentru parlamentari.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )