Libnet.ro
UNICEF

08:00

Austria ar putea reduce alocatiile de 160 euro pentru copii romanilor

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Austria ar putea reduce alocatiile de 160 euro pentru copii romanilor

Ministrul austriac de Externe, Sebastian Kurz, cere o reforma a sistemelor sociale in Uniunea Europeana, fiind nemultumit de faptul ca statul austriac plateste o alocatie de 160 de euro pentru copilul unui roman care lucreaza in Austria, desi in. continuă pe Wall-Street Ro

Ministrul de Externe al Austriei, nemultumit ca statul austriac trebuie sa plateasca pentru un copil roman o alocatie de 160 de euro. Raspunsul MAE

Ministrul austriac de Externe, Sebastian Kurz, cere o reforma a sistemelor sociale in UE fiind nemultumit de faptul ca statul austriac plateste o alocatie de 160 de euro pentru copilul unui roman care lucreaza in Austria, desi in Romania aceasta indemnizatie este mult mai mica. MAE roman raspunde ca libera circulatie presupune si accesul nediscriminatoriu la serviciile sociale.

Manuel Valls a semnat un cec de 2.500 de euro pentru escapada de la Berlin

Premierul francez, Manuel Valls, a trimis un cec in valoare de 2. 500 de euro Trezoreriei Publice in contul costului deplasarii la Berlin, la bordul avionului guvernamental a copiilor sai, pentru a asista la finala Ligii Campionilor, in 6 iunie,.

Manuel Valls a platit 2.500 de euro pentru ca si-a dus copiii la finala Champions League

Manuel Valls, premierul Frantei, a fost nevoit sa plateasca la bugetul statului 2. 500 de euro, in contul costului deplasarii la Berlin, la bordul avionului guvernamental a copiilor sai, pentru a asista la finala Ligii Campionilor, in 6 iunie.

Presedintele Camerei Deputatilor, cadouri in valoare de 90.000 de euro pentru angajati

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a cheltuit in trei ani 90. 000 de euro doar pe cadouri de Craciun si de 8 martie pentru angajatii Camerei. Asta reiese din documentele postate pe siteul.

Vor fi alocate 2,3 miliarde euro pentru proiecte de mobilitate urbana

Un buget de 2,3 miliarde de euro va fi alocat in perioada 2014-2020 exclusiv pentru proiecte de mobilitate urbana durabila, prin Programul Operational Regional POR), gestionat de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice MDRAP), arata un comunicat transmis redactiei.

DNA. Nepotul lui Basescu risca RETINEREA in dosarul Lucinschi- Pricop. A cerut 1.000.000 de euro pentru trafic de influenta la un procuror DIICOT

Nepotul lui Traian Basescu este audiat, miercuri dimineata, la DNA, in dosarul lui Sergiu Lucinschi. El a cerut de la un om de afaceri 1. 000 de euro in doua transe pentru a interveni la procurorul DIICOT Remus Jurj, care il inculpase intr-un dosar penal.

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1996 seconds )