Libnet.ro
UNICEF

10:30

Vor fi alocate 2,3 miliarde euro pentru proiecte de mobilitate urbana

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Vor fi alocate 2,3 miliarde euro pentru proiecte de mobilitate urbana

Un buget de 2,3 miliarde de euro va fi alocat in perioada 2014-2020 exclusiv pentru proiecte de mobilitate urbana durabila, prin Programul Operational Regional POR), gestionat de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice MDRAP), arata un comunicat transmis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

BNR: Datoria externa totala a scazut cu 2 miliarde euro

Datoria externa totala a scazut cu 2,003 miliarde euro, in primele patru luni ale anului, la 92,299 miliarde euro arata datele publicate astazi de Banca Nationala a Romaniei BNR).

BNR: Investitiile straine au insumat 1,16 miliarde euro, in primele patru luni

Investitiile directe ale nerezidentilor in Romania date estimate) au insumat 1,164 miliarde euro, in primele patru luni ale acestui an, arata Banca Nationala a Romaniei BNR).

Metro a vandut un lant de magazine catre Hudson 's Bay pentru 2,8 miliarde euro

Grupul german Metro a anuntat astazi ca a vandut lantul de magazine Galeria Kaufhof catre grupul Hudson 's Bay, din Canada, pentru suma de 2,825 miliarde de euro, transmite Reuters.

Metro vinde Galeria Kaufhof pe 2,83 miliarde euro

Grupul german de distributie Metro AG si-a vandut lantul de magazine universale Galeria Kaufhof catre cea mai veche societate din Canada, Hudson 's Bay Co. , obtinand in schimb 2,83 miliarde de euro 3,19 miliarde de dolari).

Investitiile straine au crescut cu 48% in primele patru luni, pana la 1,16 miliarde de euro, deficitul de cont curent este de 12 ori mai mic decat anul trecut

Investitiile straine directe au crescut in primele patru luni cu 48%, la 1,16 miliarde euro, in conditiile in care in aprilie s-au situat la 279 milioane euro, cu 41% sub nivelul din martie, arata datele Bancii Nationale a Romaniei BNR).

Gazprom si OMV, memorandum de colaborare pentru proiecte pe termen lung

Grupul rus Gazprom si OMV, din Austria, au incheiat azi, la Sankt Petersburg, un memorandum de intelegere, neangajant, pentru colaborarea la proiecte pe termen lung in domeniul exploatarii unor zacaminte petroliere si al constructiei a doua conducte de gaze, pe langa actualul gazoduct Nord Stream, arata un comunicat emis de OMV.

Presedintele Camerei Deputatilor, cadouri in valoare de 90.000 de euro pentru angajati

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a cheltuit in trei ani 90. 000 de euro doar pe cadouri de Craciun si de 8 martie pentru angajatii Camerei. Asta reiese din documentele postate pe siteul.

DNA. Nepotul lui Basescu risca RETINEREA in dosarul Lucinschi- Pricop. A cerut 1.000.000 de euro pentru trafic de influenta la un procuror DIICOT

Nepotul lui Traian Basescu este audiat, miercuri dimineata, la DNA, in dosarul lui Sergiu Lucinschi. El a cerut de la un om de afaceri 1. 000 de euro in doua transe pentru a interveni la procurorul DIICOT Remus Jurj, care il inculpase intr-un dosar penal.

ISB a platit 28 milioane de euro pentru drepturile TV ale Ligii I din sezonul viitor

Intel Sky Broadcast a platit banii pentru drepturile TV de difuzare a Ligii I din sezonul urmator, dupa ce a incercat fara succes diminuarea contractului semnat in urma cu un an. Dumitru Dragomir, fostul.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.282 seconds )