Libnet.ro
UNICEF

12:00

Gazprom si OMV, memorandum de colaborare pentru proiecte pe termen lung

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Gazprom si OMV, memorandum de colaborare pentru proiecte pe termen lung

Grupul rus Gazprom si OMV, din Austria, au incheiat azi, la Sankt Petersburg, un memorandum de intelegere, neangajant, pentru colaborarea la proiecte pe termen lung in domeniul exploatarii unor zacaminte petroliere si al constructiei a doua conducte de gaze, pe langa actualul gazoduct Nord Stream, arata un comunicat emis de OMV. continuă pe Ziarul Bursa

Gazprom si OMV vor colabora pentru exploatare si conducte de gaze

Grupul rus Gazprom si OMV, din Austria, au incheiat joi, la St. Petersburg, un memorandum de intelegere, neangajant, pentru colaborarea la proiecte pe termen lung in domeniul exploatarii unor zacaminte petroliere si al constructiei a doua conducte de.

Vor fi alocate 2,3 miliarde euro pentru proiecte de mobilitate urbana

Un buget de 2,3 miliarde de euro va fi alocat in perioada 2014-2020 exclusiv pentru proiecte de mobilitate urbana durabila, prin Programul Operational Regional POR), gestionat de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice MDRAP), arata un comunicat transmis redactiei.

OMV, din nou in bratele Gazprom. Cele doua grupuri au semnat un memorandum privind un schimb de active si colaborare pentru gazoducte

Gigantul rus Gazprom si grupul austriac OMV au incheiat, joi, la St. Petersburg, un memorandum de intelegere, neangajant, pentru colaborarea la proiecte pe termen lung in domeniul exploatarii unor zacaminte petrolifere si al constructiei a doua conducte de gaze, pe langa actualul gazoduct Nord Stream.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )