Libnet.ro
UNICEF

10:30

Presedintele Camerei Deputatilor, cadouri in valoare de 90.000 de euro pentru angajati

Antena3 Antena3,
Presedintele Camerei Deputatilor, cadouri in valoare de 90.000 de euro pentru angajati

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a cheltuit in trei ani 90. 000 de euro doar pe cadouri de Craciun si de 8 martie pentru angajatii Camerei. Asta reiese din documentele postate pe siteul. continuă pe Antena3

Pe ce a cheltuit Zgonea banii din fondul presedintelui Camerei Deputatilor

Valeriu Zgonea, presedintele Camerei Deputatilor, a cheltuit anul trecut 188. 957 lei din cei 200. 000 de lei pe care i-a avut la dispozitie in fondul presedintelui Camerei pentru ajutoare materiale si actiuni materiale, restul ramanand neutilizati.

Seful Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, are la dispozitia sa un fond de presedinte: Cum au fost cheltuiti banii in 2014 (FOTO)

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, are la dispozitia sa o suma de bani, un fond de presedinte. Anul trecut aceasta suma s-a ridicat la valoarea de 220. 000 lei. Cea mai mare parte din suma.

Pensiile speciale pentru parlamentari, aprobate de plenul comun al Camerei Deputatilor si Senatului

ACTUALIZARE 13:35 Plenul comun al Senatului si Camerei Deputatilor a aprobat marti proiectul privind pensiile speciale ale parlamentarilor cu 303 voturi pentru, 124 impotriva si doua abtineri.

Miscarea legionara, declarata o organizatie fascista de catre Comisia juridica a Camerei Deputatilor: Amendamentul a fost votat in unanimitate

Comisia juridica a Camerei Deputatilor a adoptat, marti, un amendament potrivit caruia miscarea legionara este considerata o organizatie fascista care a activat in perioada 1927 - 1941 sub denumirea de.

Ce spune Valeriu Zgonea despre intalnirea cu presedintele portughez

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a discutat, miercuri, cu presedintele portughez, Anibal Cavaco Silva, despre relatiile bilaterale dintre cele doua tari, ce se bazeaza pe afinitati culturale puternice si fundamentul latin comun.

Vor fi alocate 2,3 miliarde euro pentru proiecte de mobilitate urbana

Un buget de 2,3 miliarde de euro va fi alocat in perioada 2014-2020 exclusiv pentru proiecte de mobilitate urbana durabila, prin Programul Operational Regional POR), gestionat de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice MDRAP), arata un comunicat transmis redactiei.

DNA. Nepotul lui Basescu risca RETINEREA in dosarul Lucinschi- Pricop. A cerut 1.000.000 de euro pentru trafic de influenta la un procuror DIICOT

Nepotul lui Traian Basescu este audiat, miercuri dimineata, la DNA, in dosarul lui Sergiu Lucinschi. El a cerut de la un om de afaceri 1. 000 de euro in doua transe pentru a interveni la procurorul DIICOT Remus Jurj, care il inculpase intr-un dosar penal.

ISB a platit 28 milioane de euro pentru drepturile TV ale Ligii I din sezonul viitor

Intel Sky Broadcast a platit banii pentru drepturile TV de difuzare a Ligii I din sezonul urmator, dupa ce a incercat fara succes diminuarea contractului semnat in urma cu un an. Dumitru Dragomir, fostul.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )